קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

נקניקיית מרק עוף-אנדויל.

נקניקיית מרק עוף-אנדויל.
מתכון עוף-Andouille נקניק גמבו יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 711 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך מים, קמח, ירכיים עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: עוף ונקניקיית אנדוויל גאמבו, נקניק Gumbo עוף Andouille, ו עוף ונקניקיית אנדוויל גאמבו.

הוראות

1
נקניק אנדויל חום בתנור הולנדי חום בינוני אובה, ערבוב עד שהוא מתפורר ואינו ורוד יותר.
מרכיבים שתצטרך
נקניק אנדוילנקניק אנדויל
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
הסר נקניק, שומר נוטף במחבת. תניח בצד את הנקניק.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
חותכים חזה עוף וירכיים לחתיכות 1 אינץ', וחום בטפטופים חמים על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
4
הסר עוף, שומר טפטופים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
למדוד טפטוף, להוסיף מספיק שמן זית למדוד 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
6
תערובת חום בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
7
לטאטא בקמח, לבשל, לטאטא כל הזמן, 10 עד 12 דקות או עד roux הוא בצבע קרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מוסיפים בצל קצוץ והבא 3 מרכיבים; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, untilvegetables הם מכרז. בהדרגה מערבבים 4 כוסות מים ומרק; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
מוסיפים עוף, תיבול קריאולי, ואת 3 המרכיבים הבאים; להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
מוסיפים נקניק ובצל ירוק ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
11
הסר וזרוק עלי מפרץ; לשרת מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
12
מגישים עם אבקת fil, ומקשטים,אם תרצה.

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניקיות andouille, לחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץנקניקיות andouille, לחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3ללא עצמות, ירכיים עוףללא עצמות, ירכיים עוף2מאמן פפ מסווג 200-נוכחיצלעות סלרי, פרוסותצלעות סלרי, פרוסות1השארמקשטים: סלרימקשטים: סלרי9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה6ריבס, קצוץ טרי או קפואאורז מבושל חםאורז מבושל חם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תיבול קריאוליתיבול קריאולי1(יכול להיות או להרחיק)טימין מיובשטימין מיובש1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1מידות בינוניותפלפל ירוק, קצוץפלפל ירוק, קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק פרוסבצל ירוק פרוס11 קילו קישואים,שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעד 1/3 כוס שמן זית טהורעד 1/3 כוס שמן זית טהור1( חצילים)20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות3חזה עוף ללא עצמות, ללא עורחזה עוף ללא עצמות, ללא עור9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. פלסיו דה פאפיננס אלברינו עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Palacio de Fefinanes Albarino
Palacio de Fefinanes Albarino
ניחוחות זניים עם הדרים עדינים רבים עשבוניים. בעל גוף מלא בפה, משיי ורענן מאוד, המשלב את ההרמוניה של טעמים עם אלגנטיות וכבוד.