תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל קייג'ון. נסו להכין גמבו פאי בבית. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -48 גרם חלבון , 33 גרם שומן ובסך הכל 568 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם שמן זית, פלפל, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62% , שהוא מוצק. פשטידת נקניק גמבו עם קרום לחם שום , סיר גמבו ופסטה של שרימפס אחד בסיר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
Roux: במחבת כבדה, מערבבים שמן עם קמח ומבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד עד לצבע חום כהה. מסירים מיד מהאש. Roux ימשיך לבשל, מערבבים מדי פעם. היזהר לא לשרוף את הרוקס שלך, אחרת המנה הסופית תהיה מרירה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס בצל ירוק פרוס, מלמעלה בלבד
בצל ירוק פרוס, צמרות בלבד
ציוד שתשתמש בו
טאסו חזיר
2
גומבו: בסיר תנור הולנדי גדול, ממיסים חמאה ואז מוסיפים בצל, שום, פלפלים וסלרי. מבשלים על אש בינונית על הכיריים עד לריכוך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד טאסו חזיר, פרוס
טאסו חזיר, פרוס
1/2 קילו נקניק חזיר מעושן, פרוס
2 פאונד שרימפס בינוני נקי
2 כוסות ציר שרימפס
מרק גמביה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
3
מוסיפים נקניק וטאסו ומבשלים 5 דקות על אש בינונית-נמוכה. מערבבים פנימה ציר פירות ים, רו, ומיץ לימון. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ליטר (4 כוסות) ציר פירות ים
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4
הוסף פלפל קאיין, רוטב חריף, שום, מלח, אורז, שרימפס, בשר סרטנים ובמיה. מבשלים על אש בינונית עד בישול פירות הים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
בשר סרטנים
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 תפוז, גרידה
במיה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מסירים מהאש.
6
מוסיפים בצל ירוק ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
7
יוצקים לתבנית משומנת של 2 עד 3 ליטר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
ציפוי: מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
פותחים גלילי סהר, מפרידים כל משולש ומניחים מעל תערובת הגמבו.