נשיפה דנית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פאף דני. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 334 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מים חמים, אגוזים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו נשיפה דנית, פאף דני נטול חלב, ו כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1 כוס קמח בקערה בינונית.
חותכים בחמאה מרוככת 1/2 כוס, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של פירורים גסים.
מפזרים 2 כפות מים על תערובת; לזרוק עם מזלג.
לאסוף בצק לכדור; לחלק לשניים. Pat כל חצי לתוך מלבן 12x3 אינץ', כ 3 אינץ ' בנפרד על גיליון עוגיות ungreased.
ב 2-סיר ליטר, לחמם 1/2 כוס חמאה ו 1 כוס מים לרתיחה מתגלגלת; להסיר מהחום. מערבבים במהירות תמצית שקדים וקמח 1 כוס. מערבבים במרץ על חום נמוך על 1 דקה או עד התערובת יוצרת כדור; להסיר מן החום.
להוסיף ביצים; לנצח עד חלקה.
מורחים חצי מהציפוי על כל מלבן.
אופים על 1 שעה או עד ציפוי הוא פריך וחום; להסיר מחבת מתלה קירור. מגניב לגמרי.
בקערה בינונית, לערבב את כל החומרים זיגוג למעט אגוזים עד חלקה להפיץ.
מורחים על גבי בצק; מפזרים אגוזים.