נשיקות מרנג שוקולד-אגוזי לוז עשויות להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 48 . מנה אחת מכילה 24 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. אם יש לך חלבוני ביצה, עמילן תירס, קרם אבנית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית בלתי אפשרי של 9%. מתכונים דומים: נשיקות מרנג שוקולד-אגוזי לוז, נשיקות מרנג שוקולד, ו מאפי שוקולד, מרנג ואגוזי לוז.
הוראות
1
מחממים תנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שלב 3 מרכיבים ראשונים במעבד מזון; מעבדים עד לטחון דק.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
שלב תערובת אגוזי לוז, 1/4 כוס אבקת סוכר ועמילן תירס בקערה בינונית, תוך ערבוב עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
עמילן תירס
אגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מניחים בקערה גדולה חלבוני ביצה, קרם אבנית ומלח; מקציפים במיקסר במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חלבונים
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
5
מוסיפים סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, מכים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות תערובת אגוזי לוז ווניל לתערובת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
אגוזי לוז
וניל
ביצה
6
מכסים שני ניירות אפייה בנייר אפייה. כף תערובת חלבון ביצה לשקית מאפה המצוידת בקצה עגול בגודל 1/2 אינץ'. צינור 48 (1 1/2 אינץ ' עגול) תלוליות על גבי ניירות אפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
סרגל אונדס
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
שקית מאפה
7
אופים בחום של 325 למשך 25 דקות או עד שמרנגים נגמרים ומתייבשים למגע. (מרנגים נעשים כאשר המשטח יבש וניתן להסיר מרנגים מנייר מבלי להידבק לאצבעות.) כבה את התנור; דלת תנור פתוחה חלקית. מגניב מרנגים בתנור 30 דקות.