קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

סאקה וסירופ ליבנה-Sablefish קלוי עם אפונה טרייה וכריך

סאקה וסירופ ליבנה-Sablefish קלוי עם אפונה טרייה וכריך
נסו שיפודי סלמון עם סירופ ליבנה רוזמרין, סירופ ליבנה ורוטב סויה-ברווז צלוי מזוגג, ו Sablefish מייפל תפוז צלוי במחבת (מתכונים דומים).

הוראות

1
דגים במרינדה לפני היציאה מהבית: בסיר קטן, לשלב תמרי, סירופ ליבנה, צ ' ילה, זנגביל, שום מרוסק, 2 זרדים טימין, קאסו סאקה או מיסו, ו 2/3 כוס מים (1/3 כוס אם באמצעות מיסו). להביא מבשלים ומבשלים, לטאטא מדי פעם, 5 דקות (או, עבור מיסו, רק להביא לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום ללא בישול נוסף).
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תמריתמרי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מיסומיסו
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בואו מגניב.
3
יוצקים לתוך 1-גל. שקית פלסטיק שניתן לאטום מחדש.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
הוסף דגים, חותם, להקפיא עד מוצק, לפחות 6 שעות. תארזי צידנית לנסיעה.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
להפשיר דגים שקיות בקערה של מים קרים כמה שעות לפני הבישול (או לתת להפשיר בלילה קריר).
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הסר מן המרינדה יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
7
מחממים גריל פחם לגובה בינוני (45
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
או להקים כיריים ולהשתמש בחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
חום 2 כף. חמאה במחבת כבדה גדולה או 2 מחבתות קטנות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הוסף דגים ומטוגנים, פונה פעם אחת, עד פריך-edged ואטום במרכז, 10 עד 15 דקות. הניחו את המחבת בצד, מכוסים ועטופים במגבת כדי להתחמם. אם משתמשים בפחם, מוסיפים 10 עד 12 בריחים לאש.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
ממיסים 2 כפות. חמאה בסיר בינוני, מוסיפים בצל וקורנית עלים, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל מתחיל להתרכך, 3 עד 5 דקות. מערבבים שום טחון, 1/4 כוס מים, אפונה, צלעות חזיר וגבעולים ומבשלים, מכוסה ומערבבים לעתים קרובות, עד מכרז, על 5 דקות. מערבבים עלים chard; לבשל, מכוסה, עד נבול, על 2 דקות יותר. מערבבים 1 כף הנותרים. חמאה לירקות ומגישים עם דגים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
Chard שוויצריChard שוויצרי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
12
* להזמין סירופ ליבנה דרך Kahiltna Birchworks (alaskabirchsyrup.com). מצא סאקה קאסו בשווקים יפניים.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני