סאקה וסירופ ליבנה-Sablefish קלוי עם אפונה טרייה וכריך
נסו שיפודי סלמון עם סירופ ליבנה רוזמרין, סירופ ליבנה ורוטב סויה-ברווז צלוי מזוגג, ו Sablefish מייפל תפוז צלוי במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
דגים במרינדה לפני היציאה מהבית: בסיר קטן, לשלב תמרי, סירופ ליבנה, צ ' ילה, זנגביל, שום מרוסק, 2 זרדים טימין, קאסו סאקה או מיסו, ו 2/3 כוס מים (1/3 כוס אם באמצעות מיסו). להביא מבשלים ומבשלים, לטאטא מדי פעם, 5 דקות (או, עבור מיסו, רק להביא לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום ללא בישול נוסף).
יוצקים לתוך 1-גל. שקית פלסטיק שניתן לאטום מחדש.
הוסף דגים, חותם, להקפיא עד מוצק, לפחות 6 שעות. תארזי צידנית לנסיעה.
להפשיר דגים שקיות בקערה של מים קרים כמה שעות לפני הבישול (או לתת להפשיר בלילה קריר).
הסר מן המרינדה יבש לטפוח.
מחממים גריל פחם לגובה בינוני (45
או להקים כיריים ולהשתמש בחום בינוני גבוה.
חום 2 כף. חמאה במחבת כבדה גדולה או 2 מחבתות קטנות יותר.
הוסף דגים ומטוגנים, פונה פעם אחת, עד פריך-edged ואטום במרכז, 10 עד 15 דקות. הניחו את המחבת בצד, מכוסים ועטופים במגבת כדי להתחמם. אם משתמשים בפחם, מוסיפים 10 עד 12 בריחים לאש.
ממיסים 2 כפות. חמאה בסיר בינוני, מוסיפים בצל וקורנית עלים, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל מתחיל להתרכך, 3 עד 5 דקות. מערבבים שום טחון, 1/4 כוס מים, אפונה, צלעות חזיר וגבעולים ומבשלים, מכוסה ומערבבים לעתים קרובות, עד מכרז, על 5 דקות. מערבבים עלים chard; לבשל, מכוסה, עד נבול, על 2 דקות יותר. מערבבים 1 כף הנותרים. חמאה לירקות ומגישים עם דגים.
* להזמין סירופ ליבנה דרך Kahiltna Birchworks (alaskabirchsyrup.com). מצא סאקה קאסו בשווקים יפניים.