קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

סאקה וסירופ ליבנה-Sablefish קלוי עם אפונה טרייה וכריך

סאקה וסירופ ליבנה-Sablefish קלוי עם אפונה טרייה וכריך
נסו שיפודי סלמון עם סירופ ליבנה רוזמרין, סירופ ליבנה ורוטב סויה-ברווז צלוי מזוגג, ו Sablefish מייפל תפוז צלוי במחבת (מתכונים דומים).

הוראות

1
דגים במרינדה לפני היציאה מהבית: בסיר קטן, לשלב תמרי, סירופ ליבנה, צ ' ילה, זנגביל, שום מרוסק, 2 זרדים טימין, קאסו סאקה או מיסו, ו 2/3 כוס מים (1/3 כוס אם באמצעות מיסו). להביא מבשלים ומבשלים, לטאטא מדי פעם, 5 דקות (או, עבור מיסו, רק להביא לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום ללא בישול נוסף).
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
תמריתמרי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מיסומיסו
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
בואו מגניב.
3
יוצקים לתוך 1-גל. שקית פלסטיק שניתן לאטום מחדש.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
4
הוסף דגים, חותם, להקפיא עד מוצק, לפחות 6 שעות. תארזי צידנית לנסיעה.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
להפשיר דגים שקיות בקערה של מים קרים כמה שעות לפני הבישול (או לתת להפשיר בלילה קריר).
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הסר מן המרינדה יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
7
מחממים גריל פחם לגובה בינוני (45
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
או להקים כיריים ולהשתמש בחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
חום 2 כף. חמאה במחבת כבדה גדולה או 2 מחבתות קטנות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הוסף דגים ומטוגנים, פונה פעם אחת, עד פריך-edged ואטום במרכז, 10 עד 15 דקות. הניחו את המחבת בצד, מכוסים ועטופים במגבת כדי להתחמם. אם משתמשים בפחם, מוסיפים 10 עד 12 בריחים לאש.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
ממיסים 2 כפות. חמאה בסיר בינוני, מוסיפים בצל וקורנית עלים, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל מתחיל להתרכך, 3 עד 5 דקות. מערבבים שום טחון, 1/4 כוס מים, אפונה, צלעות חזיר וגבעולים ומבשלים, מכוסה ומערבבים לעתים קרובות, עד מכרז, על 5 דקות. מערבבים עלים chard; לבשל, מכוסה, עד נבול, על 2 דקות יותר. מערבבים 1 כף הנותרים. חמאה לירקות ומגישים עם דגים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
Chard שוויצריChard שוויצרי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
12
* להזמין סירופ ליבנה דרך Kahiltna Birchworks (alaskabirchsyrup.com). מצא סאקה קאסו בשווקים יפניים.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני