סבזי פולו פרסי (אורז עשבים עם שעועית פאבה)
Persian Sabzi פולו (אורז עשב עם פול) יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם פול, מלח, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: שמיר פרסי ואורז שעועית לימה-Baghali פולו, אורז בסמטי חום משובצים וקינואה (Morassa פולו) מ ' המטבח הפרסי החדש, ו פול שעועית אורז עם שוקי כבש (baghali פולו Ba Mahicheh).
הוראות
בסיר גדול להביא מים לרתיחה. לשטוף אורז; לערבב לתוך מים רותחים. מרתיחים רק עד שהאורז עולה אל פני המים.
מסננים אורז ומחזירים אותו לסיר. מערבבים בשמן ובמים.
מערבבים בשמיר, פטרוזיליה, כוסברה, פול, כורכום, קינמון, מלח ופלפל.
מבשלים את האורז על אש בינונית במשך 5 דקות.
הפחת חום להגדרה הנמוכה ביותר. כיסוי ומבשלים במשך 40 עד 45 דקות. הערה: זה נורמלי בסופו של דבר עם אורז פריך (שנקרא Tadig) על החלק התחתון של הסיר לאחר הבישול; זה טעים.