סביצ'ה
סביצ'ה עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ופסקאטרי משרת 10 . מנה אחת מכילה 55 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, מיץ לימון, עגבניות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 35%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו סביצ'ה דה קמרונס קון מנגו ו הבנרו (סביצ' ה שרימפס עם מנגו והבנרו), סביצ'ה סקאלופ, ו ליים סביצ'ה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר על אש בינונית מוסיפים את הבצל הפרוס ומוסיפים מספיק מים לכיסוי. מביאים לרתיחה ומבשלים מספיק כדי להתרכך.
מסירים מהאש ומסננים. שוטפים במים קרים ומסננים.
קח אחד 1 עגבנייה גדולה וקלע 'איקס', עור עמוק, בחלק העליון והתחתון.
מניחים באותו סיר המשמש לבצל ומוסיפים מספיק מים לכיסוי. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים והעור מתחיל להתקלף, כ -5 דקות.
מוציאים את העגבנייה ושוטפים מתחת למים קרים עד שהיא קרירה מספיק כדי להחזיק ביד. בעזרת האצבעות או להב הסכין, קלף בעדינות את העור.
מניחים את העגבנייה הקלופה בבלנדר ומחית.
בצלחת זכוכית גדולה או קערה, לשלב את הבצל, שמן זית ומיץ לימון. מערבבים פנימה את הצדפות, העגבנייה המחית, קוביות העגבניות, הבצל הירוק, הקטשופ ורוטב הסויה. מתבלים במלח שום, פטרוזיליה, סוכר ומלח לפי הטעם.