קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

סביצ'ה חסילונים מוגש בקוקוסים

סביצ'ה חסילונים מוגש בקוקוסים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? סביצ'ה חסילונים המוגשים בקוקוסים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 339 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, בצל, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחלב קוקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג חלב קוקוס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. , וזה לא כל כך סופר. נסו Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche שרימפס קוקוס), סביצ'ה דה קמרון (קוקטייל סביצ' ה חסילונים), ו סביצ'ה חסילונים קולומביאנים (CEVICHE DE CAMARONES) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את סביצ ' ה: לשים סיר גדול של מים על חום גבוה ולהוסיף את הלימון, שום, עלי דפנה, פלפל ומלח, לפי הטעם. כשזה מגיע לרתיחה מוסיפים את השרימפס ומכבים את החום.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
שוםשום
שרימפסשרימפס
לימוןלימון
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
בואו חסילונים לצוד רק עד שהם מבושלים דרך, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
3
הסר את החסילון למחבת סדין ומקרר. כאשר הם מגניבים לחתוך אותם לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מערבבים את חלב הקוקוס, מיץ ליים, בצל, צ ' ילי וכוסברה בקערה גדולה ומתבלים אותו במלח.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוסחלב קוקוס
מיץ לייםמיץ ליים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
הוסף את השרימפס המקורר ולתת להם להשרות, בקירור, במשך כ 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
6
הכן את קליפות הקוקוס: קח פטיש ופגע בקוקוס שוב ושוב (לא קשה מדי) סביב קו המשווה שלו, הפיכת הקוקוס ביד שלך. בסופו של דבר הוא יתפצל ל-2 חצאים.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
7
מסננים את הנוזל מהקוקוסים.
1
יוצקים את המלח על מגש גדול ומניחים את חצאי הקוקוס לתוך המלח כך שהם עומדים זקופים. מחלקים את הסביצ ' ה בין חצאי הקוקוס; מקשטים עם טפטוף של מיץ ליים, שמן זית וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
שמן זיתשמן זית
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
קוקוסקוקוס
מלחמלח

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אן אמי פינו גריס. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
אן אמי פינו גריס
אן אמי פינו גריס
ניחוחות של מאייר לימון, מנדרין, פרח לינדן, פריחת תפוז. טעם של פירות אבן, תפוחים פריך, אגס אסייתי, הל. הגימור יבש, ארוך, מינרליות.הציע זיווגים מזון: עוף צלוי, מולים, גבינות, סקווש בגריל.