הסביצ'ה של צ' ה גווארה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 578 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לכם אבוקדו, פילה כתום מחוספס, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 13 שעות. נסו "דון סביצ' ה " ו "סביצ' ה מטבח פרואני " ספר בישול, Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche שרימפס קוקוס), ו סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את הדגים הגולמיים לקוביות ומתפזרים בתחתית מחבת לזניה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
יוצקים מספיק מיץ ליים כדי לכסות את הדגים; צלחת כיסוי, להכניס למקרר במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
הסר דגים מהמקרר, ומערבבים שרימפס, כוסברה, בצל ירוק, בצל אדום, אבוקדו, עגבניות וסלרי. מערבבים ב פיקו דה גאלו לטעום, ומתבלים עם מלח ופלפל. כיסוי, ומקרר במשך 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Pico De Gallo
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
1/2 קילו חזה הודו
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור סלרי, פרוס (בערך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק