סבתא של פודינג טורט
סבתא של פודינג טורט הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם אבקת סוכר, חלמון ביצה, שקדים פרוסים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 33%. מתכונים דומים: סבתא של פודינג טורט, תות שדה תות, ו טורט פודינג אוכמניות.
הוראות
במחבת 1 1/2 עד 2 ליטר מערבבים סוכר מגורען וקמח.
מקציפים חלב וקליפת לימון. מערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שהתערובת רותחת ומסמיכה וחלקה, 4 עד 7 דקות.
מסירים מהאש. בקערה קטנה מקציפים קלות את 2 החלמונים לתערובת.
להקציף בערך 1/4 כוס מתערובת החלב החם לחלמונים, ואז להקציף תערובת ביצים לתערובת חלב במחבת. קן מחבת בקערת מי קרח ומערבבים מדי פעם עד להתקררות, כ -10 דקות.
מצפים תבנית פאי בגודל 9 אינץ', כולל שפה, בתרסיס שמן בישול או חמאה. מחלקים מאפה חמאה לשתי מנות, האחת 2/3 מהסך הכל והשנייה 1 / לוחצים את החלק הגדול יותר לדיסק שטוח ומניחים בין שני יריעות ניילון (בערך 15 על 15 אינץ'.; חפיפה גיליונות, אם יש צורך, כדי להפוך רחב מספיק).
מגלגלים לסיבוב בגודל 13 אינץ 'בעובי של כ-1/8 אינץ'. לקלף פלסטיק לעטוף את צד אחד של בצק; להפוך ומרכז מאפה מעל מוכן פאי פאן ובעדינות להקל לתוך מחבת. קלף את ניילון הניילון שנותר. לקצץ בצק קצוות סומק עם שפה. אם יש קרעים במאפה, לחץ יחד על בצק לתיקון.
מורחים את פודינג מקורר באופן שווה במאפה.
לאסוף שאריות מאפה ולהוסיף לחלק הנותר. לחץ לדיסק והניח בין שני גיליונות ניילון (בערך 12 על 15 אינץ'.).
מגלגלים לסיבוב של 10 אינץ 'בעובי של כ-1/8 אינץ'. לקלף פלסטיק לעטוף את צד אחד של מאפה, להפוך, ומרכז מעל מחבת עוגה. קלף ניילון. חתוך עודף בצק סומק עם שפה. בעזרת שיני המזלג, לחץ קלות את קצוות המאפה על השפה.
מקציפים חלבון ביצה קלות לתערובת ומברישים מאפה רק לציפוי.
מפזרים באופן שווה שקדים וצנוברים; לחץ אגוזים קלות על פני השטח.
אופים בתנור רגיל או הסעה של 350 עד להזהבה, 30 עד 40 דקות. מצננים על מתלה לפחות 1 1/2 שעות לפני ההגשה. כשהוא קריר לחלוטין, מכסים ומצננים.
מגישים קריר או קר. זמן קצר לפני ההגשה, לנפות אבקת סוכר מעל הדף.
מאפה חמאה: במעבד מזון או בקערה, מערבבים או מערבבים 2 כוסות קמח לכל מטרה, 6 כפות סוכר ו -1 1/2 כפיות אבקת אפייה לתערובת.
להוסיף 1/2 כוס (4 עוז.) חמאה קרה, חתוכה לנתחים בגודל 1/2 אינץ'. מערבולת או, בעזרת בלנדר מאפה, חותכים חמאה לתערובת קמח עד שנוצרות חתיכות בגודל קמח תירס.
מוסיפים 1 ביצה גדולה ו -1 חלמון ביצה גדול; מערבולת או מערבבים עם הידיים עד שהבצק מתאחד. מעצבים לכדור.