קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סבתא של פודינג טורט

סבתא של פודינג טורט
סבתא של פודינג טורט הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם אבקת סוכר, חלמון ביצה, שקדים פרוסים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 33%. מתכונים דומים: סבתא של פודינג טורט, תות שדה תות, ו טורט פודינג אוכמניות.

הוראות

1
במחבת 1 1/2 עד 2 ליטר מערבבים סוכר מגורען וקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מקציפים חלב וקליפת לימון. מערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שהתערובת רותחת ומסמיכה וחלקה, 4 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימוןקליפת לימון
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מסירים מהאש. בקערה קטנה מקציפים קלות את 2 החלמונים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
להקציף בערך 1/4 כוס מתערובת החלב החם לחלמונים, ואז להקציף תערובת ביצים לתערובת חלב במחבת. קן מחבת בקערת מי קרח ומערבבים מדי פעם עד להתקררות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חלמון ביצהחלמון ביצה
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
5
מצפים תבנית פאי בגודל 9 אינץ', כולל שפה, בתרסיס שמן בישול או חמאה. מחלקים מאפה חמאה לשתי מנות, האחת 2/3 מהסך הכל והשנייה 1 / לוחצים את החלק הגדול יותר לדיסק שטוח ומניחים בין שני יריעות ניילון (בערך 15 על 15 אינץ'.; חפיפה גיליונות, אם יש צורך, כדי להפוך רחב מספיק).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
חמאהחמאה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
טופס פאיטופס פאי
6
מגלגלים לסיבוב בגודל 13 אינץ 'בעובי של כ-1/8 אינץ'. לקלף פלסטיק לעטוף את צד אחד של בצק; להפוך ומרכז מאפה מעל מוכן פאי פאן ובעדינות להקל לתוך מחבת. קלף את ניילון הניילון שנותר. לקצץ בצק קצוות סומק עם שפה. אם יש קרעים במאפה, לחץ יחד על בצק לתיקון.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
טופס פאיטופס פאי
מחבתמחבת
7
מורחים את פודינג מקורר באופן שווה במאפה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
מורחיםמורחים
8
לאסוף שאריות מאפה ולהוסיף לחלק הנותר. לחץ לדיסק והניח בין שני גיליונות ניילון (בערך 12 על 15 אינץ'.).
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
9
מגלגלים לסיבוב של 10 אינץ 'בעובי של כ-1/8 אינץ'. לקלף פלסטיק לעטוף את צד אחד של מאפה, להפוך, ומרכז מעל מחבת עוגה. קלף ניילון. חתוך עודף בצק סומק עם שפה. בעזרת שיני המזלג, לחץ קלות את קצוות המאפה על השפה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
טופס פאיטופס פאי
10
מקציפים חלבון ביצה קלות לתערובת ומברישים מאפה רק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
11
מפזרים באופן שווה שקדים וצנוברים; לחץ אגוזים קלות על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
שקדיםשקדים
אגוזיםאגוזים
12
אופים בתנור רגיל או הסעה של 350 עד להזהבה, 30 עד 40 דקות. מצננים על מתלה לפחות 1 1/2 שעות לפני ההגשה. כשהוא קריר לחלוטין, מכסים ומצננים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מגישים קריר או קר. זמן קצר לפני ההגשה, לנפות אבקת סוכר מעל הדף.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
14
מאפה חמאה: במעבד מזון או בקערה, מערבבים או מערבבים 2 כוסות קמח לכל מטרה, 6 כפות סוכר ו -1 1/2 כפיות אבקת אפייה לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אבקת אפייהאבקת אפייה
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
15
להוסיף 1/2 כוס (4 עוז.) חמאה קרה, חתוכה לנתחים בגודל 1/2 אינץ'. מערבולת או, בעזרת בלנדר מאפה, חותכים חמאה לתערובת קמח עד שנוצרות חתיכות בגודל קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
16
מוסיפים 1 ביצה גדולה ו -1 חלמון ביצה גדול; מערבולת או מערבבים עם הידיים עד שהבצק מתאחד. מעצבים לכדור.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
בצקבצק
ביצהביצה