סהר סמוסאס
סהר סמוסאס הוא מאכל שמגיש 16. תמורת 72 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 13 גרם שומן ובסך הכל 242 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם יש לכם שמן זית, כמון טחון, יוגורט וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון לא כל כך סופר ספונאלי של 27% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סמוסות הודיות אפויות , גלילי סהר שקדי אוכמניות , ועוגיות סהר שוקולד צ'יפס ללא ביצים - עוגיות ללא ביצים .
הוראות
במחבת טפלון גדולה, מקפיצים תפוחי אדמה בשמן עד להשחמה קלה.
מוסיפים צ'ילי ושום; להקפיץ עוד דקה. מערבבים פנימה את האפונה, מיץ הלימון, אבקת הקארי והפלפל.
מעבירים לקערה גדולה ומועכים גס.
מפרידים בצק סהר ל-16 משולשים.
מניחים 1 כף תערובת תפוחי אדמה על הקצה הרחב של כל משולש; להתגלגל מהקצה הרחב.
מניחים עם הצד כלפי מטה במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה לא משומנים; עקום קצוות ליצירת צורות סהר.
אופים ב-375 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להזהבה. בינתיים מערבבים בקערה קטנה את מרכיבי הרוטב.