לחם קלוע
לחם קלוע דורש בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-32 ומחירו 56 סנט למנה מנות. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 231 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. אם יש לכם קמח לחם, פרג, קמח תירס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 32% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו לחם קלוע , לחם ביצים קלוע ולחם נוטלה קלוע .
הוראות
מערבבים בקערה 5 כוסות קמח, שמרים, סוכר ומלח.
מחממים מים, חמאה ודבש ל-120°-130°.
להוסיף לחומרים היבשים; להכות במהירות בינונית. הפרידו ביצה אחת; מקררים את חלבון הביצה.
הוסף חלמון ביצה ושאר הביצים לתערובת השמרים; מקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק נוקשה.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מחוררים את הבצק ומחלקים לשניים. מחלקים כל חלק לשלישים; לעצב כל חבל באורך של כ-18 אינץ'.
מפזרים שני ניירות אפייה משומנים בקמח תירס; מניחים שלושה חבלים על כל נייר אפייה וקולעים. צבטו את הקצוות בחוזקה והכניסו מתחת. מכסים ומתפיחים עד כמעט הכפלה, כ-45 דקות.
מקציפים מים קרים וחלבון ביצה שמור; מברישים על הבצק.
אופים ב-375 מעלות למשך 18-20 דקות או עד להשחמה קלה.