סוכר חום Thins חג המולד
סוכר חום Thins חג המולד הוא צמחוני ומספק כ 75 מנות. מתאבן זה יש 99 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם סוכר חום היטב, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: קרואסון חג המולד פודינג עם שמנת חמוצה ורוטב סוכר חום, אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק, ו סוכר חום קילו עוגות עם ציפוי גבינת שמנת סוכר חום.
הוראות
בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה, סוכר חום, וניל עד חלקה. מערבבים או מכים בקמח עד מעורבב היטב.
מחלקים בצק לארבע מנות שוות. לשטח כל אחד עם הידיים לדיסק בעובי 1 אינץ'. על לוח מקומח קל, עם מערוך מקומח, בצק רול, מנה בכל פעם, עד 1/8 אינץ ' עבה. עם חותכי עוגיות משוריינות, לחתוך בצק לצורות הרצויות (אם הבצק הופך רך מדי להתמודד, להקפיא בקצרה עד המשרד).
עם מרית רחבה או האצבעות שלך, להעביר עוגיות חמאה או בישול קלף מרופד 12 על ידי 15 אינץ 'אפייה גיליונות, מרווחים אותם על 1 אינץ' זה מזה. לאסוף שאריות, לטפוח לכדור, ולחזור מתגלגל וחותך.
אופים עוגיות בתנור 300 עד מעט חום כהה, כ 15 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע הדרך באמצעות אפייה.
עם מרית רחבה, להעביר עוגיות מתלים מגניב. אם עוגיות חמות להתחיל לשבור, להחליק מרית דקה תחתם לשחרר, לתת לעמוד על גיליונות כדי המשרד, על 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלים להתקרר לחלוטין.
אבקת ציפוי סוכר: שליטה עקביות של הדובדבן הוא פשוט. אם הוא עבה מדי, מוסיפים כמה טיפות מים; אם הוא דק מדי, מוסיפים בהדרגה יותר אבקת סוכר. כדי גוון, להוסיף צבע מאכל כמה טיפות בכל פעם.
עבור צנרת: בקערה, מערבבים 2 כוסות אבקת סוכר, 1/2 כפית וניל, ו 1 1/2 כפות מים עד חלקה. גוון עם צבע מאכל לפי הצורך. כפית לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה 1/8 אינץ ' או שקית ניילון zip נעילה כבדה 1 ליטר. לאטום שקית פלסטיק לסחוט הדובדבן לפינה; לחתוך פתח זעיר בפינה של שקית לסחוט הדובדבן החוצה.
תן עוגיות לעמוד עד הדובדבן הוא מוצק, על 5 דקות. בערך 3/4 כוס.