קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות75
ציון בריאות0
מגזין

סוכר חום Thins חג המולד

סוכר חום Thins חג המולד
סוכר חום Thins חג המולד הוא צמחוני ומספק כ 75 מנות. מתאבן זה יש 99 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם סוכר חום היטב, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: קרואסון חג המולד פודינג עם שמנת חמוצה ורוטב סוכר חום, אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק, ו סוכר חום קילו עוגות עם ציפוי גבינת שמנת סוכר חום.

הוראות

1
בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה, סוכר חום, וניל עד חלקה. מערבבים או מכים בקמח עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
מחלקים בצק לארבע מנות שוות. לשטח כל אחד עם הידיים לדיסק בעובי 1 אינץ'. על לוח מקומח קל, עם מערוך מקומח, בצק רול, מנה בכל פעם, עד 1/8 אינץ ' עבה. עם חותכי עוגיות משוריינות, לחתוך בצק לצורות הרצויות (אם הבצק הופך רך מדי להתמודד, להקפיא בקצרה עד המשרד).
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
מערוךמערוך
3
עם מרית רחבה או האצבעות שלך, להעביר עוגיות חמאה או בישול קלף מרופד 12 על ידי 15 אינץ 'אפייה גיליונות, מרווחים אותם על 1 אינץ' זה מזה. לאסוף שאריות, לטפוח לכדור, ולחזור מתגלגל וחותך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
4
אופים עוגיות בתנור 300 עד מעט חום כהה, כ 15 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע הדרך באמצעות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
5
עם מרית רחבה, להעביר עוגיות מתלים מגניב. אם עוגיות חמות להתחיל לשבור, להחליק מרית דקה תחתם לשחרר, לתת לעמוד על גיליונות כדי המשרד, על 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלים להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
6
אבקת ציפוי סוכר: שליטה עקביות של הדובדבן הוא פשוט. אם הוא עבה מדי, מוסיפים כמה טיפות מים; אם הוא דק מדי, מוסיפים בהדרגה יותר אבקת סוכר. כדי גוון, להוסיף צבע מאכל כמה טיפות בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
צבע מזוןצבע מזון
ציפויציפוי
מיםמים
7
עבור צנרת: בקערה, מערבבים 2 כוסות אבקת סוכר, 1/2 כפית וניל, ו 1 1/2 כפות מים עד חלקה. גוון עם צבע מאכל לפי הצורך. כפית לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה 1/8 אינץ ' או שקית ניילון zip נעילה כבדה 1 ליטר. לאטום שקית פלסטיק לסחוט הדובדבן לפינה; לחתוך פתח זעיר בפינה של שקית לסחוט הדובדבן החוצה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
צבע מזוןצבע מזון
ונילוניל
ציפויציפוי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
שקית מאפהשקית מאפה
קערהקערה
8
תן עוגיות לעמוד עד הדובדבן הוא מוצק, על 5 דקות. בערך 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציפויציפוי