קושיקל
מוכן ב11 דק.
מנות5
ציון בריאות0
מגזין

סוכר חום-זיגוג פרלין

סוכר חום-זיגוג פרלין
אם יש לך סוכר חום, חמאה, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 11 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום ממרתה, עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום, ו עוגת קפה מצופה סוכר וקינמון חומה עם זיגוג גבינת שמנת וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה ב-1-qt. סיר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
לטאטא סוכר חום וסירופ תירס; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סירופ תירססירופ תירס
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מוסיפים אבקת סוכר, חלב ווניל; להקציף עד שמנת (כ 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ונילוניל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
הסר מהחום, ולהשתמש באופן מיידי.
1
יוצקים את כל זיגוג סוכר חום פרלין מיד על עוגה מקוררת בתנועה מעגלית.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
זיגוגזיגוג
2
לחתוך עוגה עם סכין משונן.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן