סוכר חום-זיגוג פרלין
אם יש לך סוכר חום, חמאה, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 11 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום ממרתה, עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום, ו עוגת קפה מצופה סוכר וקינמון חומה עם זיגוג גבינת שמנת וניל (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה ב-1-qt. סיר מעל חום בינוני.
לטאטא סוכר חום וסירופ תירס; לבשל 1 דקה.
מוסיפים אבקת סוכר, חלב ווניל; להקציף עד שמנת (כ 2 דקות).
הסר מהחום, ולהשתמש באופן מיידי.
יוצקים את כל זיגוג סוכר חום פרלין מיד על עוגה מקוררת בתנועה מעגלית.
לחתוך עוגה עם סכין משונן.