קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות17
מגזין

סוכר חום-חזיר אפוי בורבון

סוכר חום-חזיר אפוי בורבון
חזיר אפוי מסוכר-בורבון חום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 60 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 901 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך סוכר חום, ויסקי, משקה קולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: עוגת בורבון סוכר חום, כיכר בורבון סוכר חום, ו מנצנץ בורבון סוכר חום.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר את העור מן החזיר, לקצץ שומן 1/4 אינץ ' עובי. לעשות חתכים רדודים בשומן 3/4 אינץ ' זה מזה בדפוס יהלום. הכנס ציפורן במרכזים של יהלומים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
3
מניחים חזיר במחבת 13 x 9 אינץ משומן קלות.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מערבבים יחד סוכר חום ואת הבא 3 מרכיבים; תערובת כפית על בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
5
אופים ב 350 על מדף התנור הנמוך ביותר 2 שעות ו -30 דקות, עם מיצי פאן כל 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר את החזיר מהתנור, ולתת לעמוד 20 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מקשטים, אם תרצה.