סוכר חלבית הל ברייד
סוכר חלבית הל ברייד הוא צמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 116 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם הל טחון, סוכר, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צמה אגוז קרמל חלבית, צמה הל, ו לא ללוש Swedish הל צמה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בסיר כבד על אש נמוכה. מבשלים 5 דקות או עד הסוכר מתמוסס ו מדחום רושם 115, ערבוב לעתים קרובות.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 2 1/2 כוסות קמח ושמרים בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב וביצה; מכים עם מערבל לעמוד כבד במהירות נמוכה 30 שניות או רק עד מעורבב. הגדל מיקסר למהירות בינונית; הכה 2 עד 3 דקות. בהדרגה להוסיף 2 כוסות קמח; לנצח במהירות נמוכה עד התערובת יוצרת כדור.
להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מחלקים את הבצק ל 3 חלקים שווים, בעיצוב כל חבל 20 אינץ'. קמצוץ מסתיים יחד בקצה אחד לאטום. חבלים צמה על משטח מקומח קלות; צביטה קצוות רופפים לאטום.
מניחים צמה על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול. (הצמה צריכה להיות על 15 סנטימטרים.) לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
מערבבים ביצה לבן ומים; מברשת מעל כיכר.
מפזרים 1 כף סוכר גרגר גס מעל כיכר.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד זהב כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מהתנור; מגניב על מתלה חוט.