קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

סוכר חלבית הל ברייד

סוכר חלבית הל ברייד
סוכר חלבית הל ברייד הוא צמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 116 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם הל טחון, סוכר, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צמה אגוז קרמל חלבית, צמה הל, ו לא ללוש Swedish הל צמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 6 מרכיבים בסיר כבד על אש נמוכה. מבשלים 5 דקות או עד הסוכר מתמוסס ו מדחום רושם 115, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר סיר מחום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
שלב 2 1/2 כוסות קמח ושמרים בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מוסיפים תערובת חלב וביצה; מכים עם מערבל לעמוד כבד במהירות נמוכה 30 שניות או רק עד מעורבב. הגדל מיקסר למהירות בינונית; הכה 2 עד 3 דקות. בהדרגה להוסיף 2 כוסות קמח; לנצח במהירות נמוכה עד התערובת יוצרת כדור.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
6
להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
7
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
9
מחלקים את הבצק ל 3 חלקים שווים, בעיצוב כל חבל 20 אינץ'. קמצוץ מסתיים יחד בקצה אחד לאטום. חבלים צמה על משטח מקומח קלות; צביטה קצוות רופפים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
מניחים צמה על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול. (הצמה צריכה להיות על 15 סנטימטרים.) לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
11
מערבבים ביצה לבן ומים; מברשת מעל כיכר.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
12
מפזרים 1 כף סוכר גרגר גס מעל כיכר.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
13
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד זהב כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
14
הסר מהתנור; מגניב על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק