קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

סוכריה קשה סוכריות מנטה פיתולים

סוכריה קשה סוכריות מנטה פיתולים
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, ותוספת טבעונית? סוכריית מנטה קשה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לכם מים, צבע מאכל, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: סוכריות מנטה קשות, פיתולי מנטה, ו נשיקות ממתקים פיתולים.

הוראות

1
מעיל שני 9-in. מחבתות מרובעות עם ספריי בישול; להפריש. (אין להשתמש בחמאה או בנייר כסף כדי להכין מחבתות.)
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
בסיר כבד מעל חום בינוני, לשלב מים וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
להוסיף סוכר. מבשלים ומערבבים עד שהסוכר מומס והתערובת מגיעה לרתיחה, כ -8 דקות. (אם גבישי סוכר נמצאים, לכסות סיר במשך 1-1/2 עד 2 דקות כדי לאפשר קיטור לשטוף גבישים למטה.) לבשל, ללא ערבוב, עד מדחום ממתקים קורא 300° (שלב סדק קשה), על 26 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
שלב תמצית מנטה וצבע מאכל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
5
הסר סירופ מהחום; מערבבים בתערובת מנטה עד מעורבב היטב (תערובת יהיה בועה מעט). מיד ובזהירות לשפוך לתוך מחבתות מוכנות (לא לגרד סיר או מחבתות הטיה להפיץ תערובת באופן שווה). מגניב במשך 1-1/2 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
באמצעות סכין חדה, ממתק ציון לתוך 1/2-in.- ל-3/4.- חתיכות רחבות, על 3-in. ארוך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
מניחים את שני המחבתות בתנור חם (150° או הטמפרטורה הנמוכה ביותר של התנור שלך) במשך כ 5 דקות או עד ממתקים הוא חם מספיק כדי לחתוך אבל מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
באמצעות מספריים מטבח כבדים, לחתוך לאורך קווים הבקיע, חתיכה אחת בכל פעם. מיד לעטוף כל פיסת סביב הידית של כף עץ; להסיר ממתקים במקום על נייר שעווה להקשיח. המשך חיתוך ועטיפה עד שהתערובת במחבת מתחילה להתקשות. החזירו את המחבת לתנור לפחות 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בינתיים, להסיר מחבת שנייה מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
חותכים ועוטפים כמו קודם עד שהתערובת מתחילה להתקשות. חזור לתנור וחזור עם המחבת הראשונה. חזור עד שכל התערובת נחתכת ויוצרת פיתולים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי