סוכריה קשה סוכריות מנטה פיתולים
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, ותוספת טבעונית? סוכריית מנטה קשה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לכם מים, צבע מאכל, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: סוכריות מנטה קשות, פיתולי מנטה, ו נשיקות ממתקים פיתולים.
הוראות
מעיל שני 9-in. מחבתות מרובעות עם ספריי בישול; להפריש. (אין להשתמש בחמאה או בנייר כסף כדי להכין מחבתות.)
בסיר כבד מעל חום בינוני, לשלב מים וחומץ.
להוסיף סוכר. מבשלים ומערבבים עד שהסוכר מומס והתערובת מגיעה לרתיחה, כ -8 דקות. (אם גבישי סוכר נמצאים, לכסות סיר במשך 1-1/2 עד 2 דקות כדי לאפשר קיטור לשטוף גבישים למטה.) לבשל, ללא ערבוב, עד מדחום ממתקים קורא 300° (שלב סדק קשה), על 26 דקות.
שלב תמצית מנטה וצבע מאכל.
הסר סירופ מהחום; מערבבים בתערובת מנטה עד מעורבב היטב (תערובת יהיה בועה מעט). מיד ובזהירות לשפוך לתוך מחבתות מוכנות (לא לגרד סיר או מחבתות הטיה להפיץ תערובת באופן שווה). מגניב במשך 1-1/2 עד 2 דקות.
באמצעות סכין חדה, ממתק ציון לתוך 1/2-in.- ל-3/4.- חתיכות רחבות, על 3-in. ארוך.
מניחים את שני המחבתות בתנור חם (150° או הטמפרטורה הנמוכה ביותר של התנור שלך) במשך כ 5 דקות או עד ממתקים הוא חם מספיק כדי לחתוך אבל מגניב מספיק כדי להתמודד.
באמצעות מספריים מטבח כבדים, לחתוך לאורך קווים הבקיע, חתיכה אחת בכל פעם. מיד לעטוף כל פיסת סביב הידית של כף עץ; להסיר ממתקים במקום על נייר שעווה להקשיח. המשך חיתוך ועטיפה עד שהתערובת במחבת מתחילה להתקשות. החזירו את המחבת לתנור לפחות 5 דקות.
בינתיים, להסיר מחבת שנייה מהתנור.
חותכים ועוטפים כמו קודם עד שהתערובת מתחילה להתקשות. חזור לתנור וחזור עם המחבת הראשונה. חזור עד שכל התערובת נחתכת ויוצרת פיתולים.