סוכריות מנטה
סוכריות מנטה נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 71 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. אם יש לך סוכר, עלי נענע, תמצית מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: קוצצים את זה כאילו זה חם: סוכריות כבש מתובל הודי עם מנטה פסטו, סוכריות על מקל כבש עם אלה ירוקה מנטה טבילה רוטב ותפוחי אדמה קלויים, ו סוכריות על מקל מיושנות.
הוראות
שמן קל 2 סדינים אפייה גדולה.
מביאים מים לרתיחה בסיר כבד 1 ליטר, ולאחר מכן מערבבים מנטה ולהסיר מהחום. מגניב מעט, על 2 דקות, ואז purée בבלנדר, על 1 דקה (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים). מסננים דרך מסננת בסדר רשת מרופדת עם 2 שכבות של מגבת נייר לתוך קערה, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים (אתה צריך לפחות 2/3 כוס נוזל).
סוכר חום, סירופ תירס, ו 2/3 כוס מנטה נוזלי בסיר ניקה על חום בינוני, ערבוב, עד הסוכר מומס. מביאים לרתיחה על חום בינוני, מבלי לערבב, לשטוף כל גבישי סוכר בצד המחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים ברפרוף כל קצף מפני השטח.
שים מדחום לתוך סירופ ומרתיחים עד שהוא רושם 149° (שלב סדק קשה), ולאחר מכן מערבבים תמצית מנטה. מיד לטבול את תחתית המחבת באמבט קרח כדי להפסיק לבשל.
יוצקים בריכה 2 אינץ ' של סירופ על 1 של דפי אפייה ולשים במהירות מקל סוכרייה על מקל בו. המשך להכין סוכריות על מקל, בריכות המרווח של סירופ 2 סנטימטרים זה מזה. (אם סירופ הופך עבה מדי לשפוך, חום כדי לדלל אותו.)
תנו לסוכריות על מקל להתקרר ולהקשיח, כ -15 דקות, ואז בעדינות לשחרר עם מרית מתכת דקה. אם תרצה, בנפרד לעטוף סוכריות על מקל בעטיפות צלופן.
* כדי להפוך סוכריות על מקל פטל, תחליף 1/4 כוסות פטל (6 אונקיות) עבור עלי נענע, להשתמש רק 2/3 כוס מים, להשמיט תמצית מנטה.* סוכריות על מקל לשמור, בנפרד עטוף צלופן, 2 שבועות.