קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

סוכריות על מקל מקרון

סוכריות על מקל מקרון
סוכריות על מקל מקרון יכולות להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. 99 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם צבעי מאכל כתומים, שקדים פרוסים מולבנים, סוכר מגורען וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב מרהיב ציון של 33%. מתכונים דומים: שבוע מקרון: מי ורדים ומקרון וניל, שבוע מקרון: מי ורדים ומקרון וניל, ו שבוע מקרון: מרציפן מקרון.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
למקרונים: חממו את התנור ל -300 מעלות פרנהייט.מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
במעבד מזון מערבבים את השקדים עד שהם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
בקערה גדולה, באמצעות מערבל יד במהירות גבוהה, להכות את החלבונים עד שהם יוצרים פסגות רכות, על 1 דקה. מוסיפים בהדרגה את הסוכר המגורר, ומקציפים ללא הרף, עד שהתערובת מחזיקה פסגות נוקשות, כ -2 דקות. מקציפים פנימה את תמצית השקדים, גרידת התפוז וצבעי המאכל, 1 טיפה בכל פעם, אם משתמשים. בעזרת מרית מקפלים פנימה את השקדים הטחונים ואבקת הסוכר עד לאיחוד. בעזרת כף עוגיות קטנה, גורפים שמונה עד שתים עשרה עיגולי בלילה בקוטר 2 אינץ ' על כל תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
גרידה כתומהגרידה כתומה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
אופים במשך 15 דקות עד מעט נפוח. מצננים לחלוטין על ניירות האפייה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מניחים את השוקולד והשמנת בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את הקערה מעל מחבת מים בקושי רותחים. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה, כ -2 דקות. מכניסים למקרר עד שהוא סמיך מספיק למריחה, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
להרכבה: כף את המילוי על הצד השטוח של מחצית העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
4
מניחים את מקלות הסוכרייה באמצע המלית ולוחצים בעדינות את שאר העוגיות מעל. אפשר מילוי להגדיר בטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב מקרונים עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "