סוכריות קנה פחזניות קרם
זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם מלח, וניל, תמצית מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו כריסמס קנדי קיין פחזניות, קנדי קיין קוקטייל עם וודקה תוצרת בית קנדי קיין חדורה, ו קנדי קיין ג'ו ג' ו גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור המאפה: מרכז שני מדפים באמצע התנור מחממים עד 218°. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. הכן שקית מאפה עם קצה גדול ועגול. אם אין לך שקית מאפה, להשתמש תיק רוכסן נעילה עם הפינה חתוכה.
מערבבים חמאה, מים, סוכר ומלח בסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מפזרים את הקמח ומערבבים במהירות עם כף עץ. ערבוב כל הזמן, לבשל עד הבצק יוצר כדור ומתרחק מן הצדדים של המחבת ואין יותר מים התאגדו בתחתית, על 2 דקות.
הסר מהחום ולתת לשבת במשך 2 דקות, ערבוב ארבע או חמש פעמים כדי לשמור על הבצק מלהידבק לתחתית המחבת החמה.
מעבירים את הבצק לקערה גדולה. באמצעות מערבל חשמלי, להכות את הביצים אחד בכל פעם. אחרי כל הביצים מתווספות, להמשיך להכות עד הבצק הוא עקביות אחידה; זה צריך להיות דביק וליצור פסגות רכות.
כפית את הבצק לתוך שקית מאפה או תיק גדול zip-top עם פינה גדולה חתוכה. צינור הבצק על תבנית אפייה מוכנה בתלים עגולים 3 אינץ', עומד על 2 אינץ'. הקפד להשאיר 2-inchs של מקום בין המאפים. צריך להיות לך מספיק כסף ל-6 עד 8 שאיפות.
החלק את תבנית האפייה לתנור ואופה במשך 15 דקות, ואז להפחית את החום ל 191° ואופים עד המאפים מתנפחים והם חום זהוב, כ -30 דקות יותר.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין על תבנית האפייה. לאחר מגניב לחלוטין, לחתוך את הפחזניות בחצי אורך-חכם באמצעות סכין לחם משונן.
עבור קרם מאפה: בסיר 3 ליטר עם תחתית כבדה, לטאטא את החלב והחלמונים יחד. תניח בצד. בקערה קטנה, לנפות יחד את הקמח, קורנפלור, סוכר, ומלח.
לבשל תערובת חלב וביצה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, רק עד בועות טופס סביב הקצוות ואת פני השטח מתחיל קיטור.
מפזרים בתערובת הקמח, לטאטא במהירות כדי לשבור את כל גושים. מביאים את הקרם מאפה רק לרתיחה, ערבוב כל הזמן גירוד התחתון כדי להבטיח שזה לא בוער. להפחית את החום לנמוך. מבשלים עד הקרם מתעבה בכבדות מעילים את הגב של כף, על 2 דקות.
מערבבים את החמאה, וניל, תמצית מנטה, ערבוב עד משולב לחלוטין.
בואו קרם מאפה מגניב לחלוטין לפני שתמשיך.
הסר את החלק העליון של המאפים ואת כפית קרם לתוך החלק התחתון של בצק עלים, ממלא אותו ככל שאתה יכול בלי זה נשפך על הצדדים. אתה יכול גם להשתמש שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב גדול מאוד כדי צינור הקרם לתוך המאפה במגדל גבוה, מתפתל.
מפזרים את החלק העליון ואת הצדדים של קרם מאפה עם חתיכות מקל קנדי. החלף את החלק העליון של פחזנית הקרם ואבק את החלק העליון עם אבקת סוכר.
מגישים מיד, או לאחסן במקרר, מכוסה, עד 3 שעות.