סול מונייר
אם יש לך בסביבה 12 דקות כדי לבלות במטבח, סול meunière יכול להיות עצום lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 289 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש פלייס, קמח, שמן חמניות, וצלפים. 84 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סול מונייר, סול מונייר, ו סול מונייר.
הוראות
בדוק את הדגים לעצמות קטנות ולמשוך כל עם פינצטה. בקערה רדודה גדולה, מתבלים את הקמח עם מעט מלח ופלפל שחור. לזרוק את הדגים בקמח, ציפוי היטב, ולנער כל עודף.
מחממים את השמן במחבת גדולה.
מוסיפים את הדגים ומבשלים, העור בצד למטה, במשך 2 דקות. השתמש פרוסת דגים או מרית גדולה להסתובב, ואז לבשל את הצד השני במשך 1-2 דקות עד הזהב.
הסר את הדג לצלחת מחוממת, ולאחר מכן עונה. מחק את המחבת בנייר מטבח. להחזיר את המחבת לחום, ואז להוסיף את החמאה.
חום עד שהוא נמס ומתחיל להפוך חום בהיר, ולאחר מכן לערבב את מיץ לימון צלפים, אם באמצעות. מערבולת במחבת במשך כמה שניות, להחזיר דגים למחבת וכפית על כל מיצים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Sole עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.