קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סול מונייר

סול מונייר
סול מונייר הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סול מונייר, Sole à La Meunière, ו סול מונייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף לימון, עם סכין קטנה, חדה, לחתוך ולהשליך קליפת קרום לבן. פרוס דק תשבץ לימון, זורק זרעים ומסתיים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
יש לשטוף את הסוליה ולייבש אותה. אם הפילה ארוך מ 6 או 7 אינץ', לחתוך חצי לרוחב כך הם יהיו פחות סביר לשבור כאשר אתה הופך אותם.
מרכיבים שתצטרך
סולסול
3
מפזרים כל פילה קלות עם מלח. מעיל על כל הצדדים עם קמח, לנער את עודף, ולהניח חתיכות זה לצד זה על גיליון של פלסטיק לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
במחבת 12 עד 14 אינץ ' מעל חום גבוה, להמיס 2 כפות חמאה; כאשר חם, להניח חלקים רבים ככל שיתאימו זה לזה במחבת ללא צפיפות ומבשלים עד השחמה על הקרקעית, 1 1/2 עד 2 דקות. הפעל עם מרית מתכת רחבה וגמישה בצד חום שנותר, 1 עד 2 דקות יותר (אם חמאה מתחילה לחרוך, להפחית את החום בינוני גבוה). עם מרית, להעביר פילה מגש ovenproof, הנחת חתיכות זה לצד זה, ולשמור חם בתנור 200. להמיס 1 יותר חמאה כף במחבת; לחזור על צעד לבשל פילה הבלעדית הנותרים, להעביר מגש, ולשמור חם בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פילה יחידפילה יחיד
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
עם מגבת נייר, לנגב מחבת נקייה ולחזור לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים 1 עד 2 כפות יותר חמאה וצלפים; מערבבים עד חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
7
מוסיפים מיץ לימון, מסירים מהחום ומערבבים כ -3 כפות של הפטרוזיליה. מיד, לגרד תערובת חמאה על פילה דגים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
8
מקשטים עם פרוסות לימון ופטרוזיליה שנותרו ומפזרים בנדיבות עם פלפל. עם מרית, להעביר פילה לצלחות. מתבלים בטעם עם יותר מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט