קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סול מונייר

סול מונייר
סול מונייר הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סול מונייר, Sole à La Meunière, ו סול מונייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף לימון, עם סכין קטנה, חדה, לחתוך ולהשליך קליפת קרום לבן. פרוס דק תשבץ לימון, זורק זרעים ומסתיים.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
יש לשטוף את הסוליה ולייבש אותה. אם הפילה ארוך מ 6 או 7 אינץ', לחתוך חצי לרוחב כך הם יהיו פחות סביר לשבור כאשר אתה הופך אותם.
מרכיבים שתצטרך
סולסול
3
מפזרים כל פילה קלות עם מלח. מעיל על כל הצדדים עם קמח, לנער את עודף, ולהניח חתיכות זה לצד זה על גיליון של פלסטיק לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
במחבת 12 עד 14 אינץ ' מעל חום גבוה, להמיס 2 כפות חמאה; כאשר חם, להניח חלקים רבים ככל שיתאימו זה לזה במחבת ללא צפיפות ומבשלים עד השחמה על הקרקעית, 1 1/2 עד 2 דקות. הפעל עם מרית מתכת רחבה וגמישה בצד חום שנותר, 1 עד 2 דקות יותר (אם חמאה מתחילה לחרוך, להפחית את החום בינוני גבוה). עם מרית, להעביר פילה מגש ovenproof, הנחת חתיכות זה לצד זה, ולשמור חם בתנור 200. להמיס 1 יותר חמאה כף במחבת; לחזור על צעד לבשל פילה הבלעדית הנותרים, להעביר מגש, ולשמור חם בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פילה יחידפילה יחיד
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
עם מגבת נייר, לנגב מחבת נקייה ולחזור לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים 1 עד 2 כפות יותר חמאה וצלפים; מערבבים עד חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
7
מוסיפים מיץ לימון, מסירים מהחום ומערבבים כ -3 כפות של הפטרוזיליה. מיד, לגרד תערובת חמאה על פילה דגים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8
מקשטים עם פרוסות לימון ופטרוזיליה שנותרו ומפזרים בנדיבות עם פלפל. עם מרית, להעביר פילה לצלחות. מתבלים בטעם עם יותר מלח.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה