סול מונייר
סול מונייר הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סול מונייר, Sole à La Meunière, ו סול מונייר (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף לימון, עם סכין קטנה, חדה, לחתוך ולהשליך קליפת קרום לבן. פרוס דק תשבץ לימון, זורק זרעים ומסתיים.
יש לשטוף את הסוליה ולייבש אותה. אם הפילה ארוך מ 6 או 7 אינץ', לחתוך חצי לרוחב כך הם יהיו פחות סביר לשבור כאשר אתה הופך אותם.
מפזרים כל פילה קלות עם מלח. מעיל על כל הצדדים עם קמח, לנער את עודף, ולהניח חתיכות זה לצד זה על גיליון של פלסטיק לעטוף.
במחבת 12 עד 14 אינץ ' מעל חום גבוה, להמיס 2 כפות חמאה; כאשר חם, להניח חלקים רבים ככל שיתאימו זה לזה במחבת ללא צפיפות ומבשלים עד השחמה על הקרקעית, 1 1/2 עד 2 דקות. הפעל עם מרית מתכת רחבה וגמישה בצד חום שנותר, 1 עד 2 דקות יותר (אם חמאה מתחילה לחרוך, להפחית את החום בינוני גבוה). עם מרית, להעביר פילה מגש ovenproof, הנחת חתיכות זה לצד זה, ולשמור חם בתנור 200. להמיס 1 יותר חמאה כף במחבת; לחזור על צעד לבשל פילה הבלעדית הנותרים, להעביר מגש, ולשמור חם בתנור.
עם מגבת נייר, לנגב מחבת נקייה ולחזור לחום גבוה.
מוסיפים 1 עד 2 כפות יותר חמאה וצלפים; מערבבים עד חמאה מומסת.
מוסיפים מיץ לימון, מסירים מהחום ומערבבים כ -3 כפות של הפטרוזיליה. מיד, לגרד תערובת חמאה על פילה דגים חמים.
מקשטים עם פרוסות לימון ופטרוזיליה שנותרו ומפזרים בנדיבות עם פלפל. עם מרית, להעביר פילה לצלחות. מתבלים בטעם עם יותר מלח.