קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

סוליה Petrale עם כרוב ניצנים לימון-שאלוט

סוליה Petrale עם כרוב ניצנים לימון-שאלוט
מתכון בלעדי Petrale עם כרוב ניצני לימון שאלוט יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 458 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. אם יש לכם פלפל טחון בתוספת נוסף, פילה הבלעדית petrale, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: סוליית פטרל עם Meyer Lemon Beurre Blanc, סוליית פטראל מצופה פילו, ו לחמניות בלעדי Petrale עם מחית כרובית.

הוראות

1
מערבבים קמח, קליפת לימון, מלח גס, ו1 / 2 כפית פלפל לבן בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
מלח גסמלח גס
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
חום 1 כף שמן זית בכל אחת2 מחבת גדולה על חום בינוני. דגים בתערובת קמח ולנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
3
מוסיפים דגים למחבתות ומבשלים עד opaqueand חום זהוב, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
הסר מהחום והעונה לטעםמלח. מכסים ברפיון בנייר כסף ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מחק מחבת 1.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים 1 כף שמן זית וחום על mediumheat.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
7
להוסיף שאלוט ו sauté עד almosttranslucent, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
8
מוסיפים ברוסספרוס ומרק. להגדיל את החום mediumhighand לבשל, ערבוב מדי פעם, נבטי untilbrussles הם במכרז ו liquidis נספג כמעט לחלוטין, על 8minutes.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
9
הסר מהחום. מערבבים בחמאה.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
(צינור גדול)(צינור גדול)
10
כרוב ניצנים בכפית על צלחות.למעלה עם דגים, מפזרים choppedparsley, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
11
בתיאבון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.