קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות14
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

סולינקה או מרק בקר רוסי

סולינקה או מרק בקר רוסי
סוליאנקאן או מרק בשר רוסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו שום, רסק עגבניות, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. נסו פירושקי רוסי {עם סתימות בקר ותפוחי אדמה}, מרק רוסי, ו מרק אפונה רוסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות פטריות במים 3/4 כוס עד מכרז, 20 עד 30 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
ממיסים חצי מהחמאה ומטגנים את הבצלים, הבשרים והפטריות המיובשים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את המניה והנוזל מן הפטריות ומביאים לרתיחה. הפוך זר garni על ידי קשירת עלי המפרץ ופלפלים בחוזקה בכותנה. מנמיכים את החום ומוסיפים את זר garni, חמוצים, צלפים, פטריות במרינדה. מבשלים 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות במרינדהפטריות במרינדה
זר Garniזר Garni
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
4
ממיסים את שאר החמאה במחבת ומבשלים את העגבניות ואת רסק העגבניות לכמה דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הקמח ואת הטחון לעוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים כוס המרק למחבת ומערבבים היטב, ואז מחזירים את מרכיבי המחבת לסיר המרק.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את הזיתים, שמיר, מרז ' ורם, שום, מיץ חמוצים ופפריקה. התיבול של המרק עם מלח ופלפל; מבשלים עוד 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלפפון חמוץ מיץמלפפון חמוץ מיץ
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
מרז ' ורםמרז ' ורם
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
שמירשמיר
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
7
הסר סיר מחום ולהסיר זר garni. התאם תבלינים ומגישים עם שמנת חמוצה ולימון.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף

מרכיבים

33 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת2בצל צהוב בינוני, קצוץמלאי בשרמלאי בשר10פלפל שחורפלפל שחור794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות מקולפות בסגנון איטלקיעגבניות מקולפות בסגנון איטלקי2(חוֹרֶף)3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחזיר קצוץחזיר קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ מלפפון חמוץ שמירמיץ מלפפון חמוץ שמיר2חמוצים שמיר, חתוכים לקוביותחמוצים שמיר, חתוכים לקוביות0(יכול להיות או להרחיק)מיורן מיובשמיורן מיובש2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעשב שמיר טרי קצוץעשב שמיר טרי קצוץ3ציפורןשום, טחוןשום, טחון6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון לפי הטעםפלפל שחור טחון לפי הטעם11 קילו קישואים,פפריקה מתוקה הונגריתפפריקה מתוקה הונגרית12זיתי קלמטהזיתי קלמטה57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות מיובשותפטריות מיובשות12פטריות במרינדהפטריות במרינדה3בצל, קצוץבצל, קצוץ6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח לפי הטעםמלח לפי הטעם113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק נקניק נקניק נקניק מעושן, חתוך לחתיכות בגודל 1 אינץנקניק נקניק נקניק נקניק מעושן, חתוך לחתיכות בגודל 1 אינץ2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגל קצוץ מבושלעגל קצוץ מבושל1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב