סופגניות אפויות
סופגנייה אפויה היא צמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם ריבת תות, סוכר מגורען, קליפת תפוז, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים, תהונג אפוי (מולים אפויים עם ציפוי מאיו-צ'ילי), ו תפוח אדמה אפוי פעמיים דרום-מערב קל (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים ב 1/2 כוס חלב חם בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות או עד קצף.
מוסיפים 1/4 כוס חלב חם, סוכר מגורען, ואת המרכיבים הבאים 5 (דרך ביצה); להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב (חמאה לא יושלם נמס). לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
הוסף 9 אונקיות (כ 2 כוסות) קמח לתערובת שמרים; הכה במהירות בינונית עד חלקה. מערבבים ב 4 1/2 אונקיות (כ 1 כוס) קמח כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש את הבצק עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של 1 אונקיה הנותרים (כ 1/4 כוס) קמח, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. מחלקים את הבצק ל -16 מנות, מגלגלים כל מנה לכדור.
מניחים כדורי בצק על תבנית אפייה גדולה מרופדת בנייר קלף. מכסים ומניחים לעלייה 45 דקות או עד שהבצק מוכפל בגודלו.
אופים ב 375 במשך 14 דקות או עד השחמה.
הסר מן המחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
הפוך כיס בכל גליל באמצעות הידית של כף עץ, דוחף אבל לא דרך הקצה השני. ממלאים עם כ 2 כפיות ריבה, באמצעות בקבוק תבלין פלסטיק או שקית צנרת.
מפזרים לחמניות עם אבקת סוכר.