קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

סופגניות עוגת שוקולד

סופגניות עוגת שוקולד
צריך ארוחת בוקר צמחונית? סופגניות עוגת שוקולד יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. 27 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, ממתקים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . וזה די גרוע. נסו סופגניות עוגת שוקולד, סופגניות עוגת שוקולד, ו סופגניות עוגת שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
כל החומרים צריכים להיות בטמפרטורת החדר (70 מעלות F). מקציפים את הסוכר והביצים יחד עד שמנת ולימון צבעוני.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
סוכרסוכר
ביצהביצה
2
ממיסים את החמאה והשוקולד בסיר קטן על אש נמוכה. הכה לתערובת סוכר וביצה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
בקערה נפרדת משלבים את הוניל והחמאה. מערבבים לתוך תערובת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
ונילוניל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה. מערבבים לתוך תערובת נוזלית. צנן מעט את הבצק כדי להקל על הטיפול.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מגלגלים חצי מהבצק על לוח מקומח קלות לעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
חתוך לסופגניות. אפשר סופגניות לחתוך להתייבש במשך 10 דקות.
7
חום 2 אינץ ' של שמן ל 370 מעלות F (185 מעלות C) במחבת גדולה. הבצק צריך להיות בטמפרטורת החדר לפני הטיגון. לטבול טרנר פנקייק מתכת לתוך השמן החם בכל פעם לפני השימוש בו כדי להזיז או להפוך סופגנייה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מריתמרית
8
מעבירים את הסופגניות למחבת, אחת כל 15 שניות. מטגנים כל סופגנייה כ -90 שניות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
הסר את הסופגניות ולנקז על מגבות נייר. חזור עם הבצק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
10
כדי להפוך את הדובדבן: לנצח את הסוכר, ביצה לבן, וניל יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ונילוניל
ציפויציפוי
סוכרסוכר
11
טפטוף על הסופגניות לאחר שהם התקררו.