סופגניות עוגת שוקולד
צריך ארוחת בוקר צמחונית? סופגניות עוגת שוקולד יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. 27 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, ממתקים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . וזה די גרוע. נסו סופגניות עוגת שוקולד, סופגניות עוגת שוקולד, ו סופגניות עוגת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
כל החומרים צריכים להיות בטמפרטורת החדר (70 מעלות F). מקציפים את הסוכר והביצים יחד עד שמנת ולימון צבעוני.
ממיסים את החמאה והשוקולד בסיר קטן על אש נמוכה. הכה לתערובת סוכר וביצה.
בקערה נפרדת משלבים את הוניל והחמאה. מערבבים לתוך תערובת הסוכר.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה. מערבבים לתוך תערובת נוזלית. צנן מעט את הבצק כדי להקל על הטיפול.
מגלגלים חצי מהבצק על לוח מקומח קלות לעובי 1/2 אינץ'.
חתוך לסופגניות. אפשר סופגניות לחתוך להתייבש במשך 10 דקות.
חום 2 אינץ ' של שמן ל 370 מעלות F (185 מעלות C) במחבת גדולה. הבצק צריך להיות בטמפרטורת החדר לפני הטיגון. לטבול טרנר פנקייק מתכת לתוך השמן החם בכל פעם לפני השימוש בו כדי להזיז או להפוך סופגנייה.
מעבירים את הסופגניות למחבת, אחת כל 15 שניות. מטגנים כל סופגנייה כ -90 שניות לכל צד.
הסר את הסופגניות ולנקז על מגבות נייר. חזור עם הבצק הנותר.
כדי להפוך את הדובדבן: לנצח את הסוכר, ביצה לבן, וניל יחד עד חלקה.
טפטוף על הסופגניות לאחר שהם התקררו.