סופגניות קינמון אפויות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחה בבוקר, אז תנו הזדמנות ל סופגניות קינמון אפוי. מתכון צמחוני זה משרת 24 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 170 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שמרים, קינמון טחון, קיצור וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו סופגניות אפויות קינמון, סופגניות סוכר קינמון אפויות, ו סופגניות קינמון תפוחים אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים.
מוסיפים חלב וקיצור; מערבבים במשך 1 דקה.
מוסיפים ביצים, 1/4 כוס סוכר, אגוז מוסקט, מלח ו -2 כוסות קמח; מקציפים במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך (לא ללוש). מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח; מרדדים ל -1 / 2 אינץ'. עובי.
חותכים עם 2-3 / 4 אינץ'. חותך סופגנייה; מקום 1 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים בחום של 450 מעלות במשך 7-8 דקות או עד להשחמה קלה.
מברישים בחמאה. בקערה רדודה, שלבו קינמון ושאר הסוכר; מגלגלים סופגניות חמות בתערובת.