תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל סופגניות שמרים. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו סופגניות שמרים תוצרת בית, שמרים מוגדלים סופגניות, ו שמרים סופגניות, שלוש דרכים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הסופגניות: לשים 1/4 כוס מים חמים (110 מעלות f ל 115 מעלות F) בקערת מיקסר לעמוד.
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
כסף ללא נעליים
דבש הדרים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
קני סוכריות מרוסקים נוספים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים לתערובת השמרים ומקציפים לשלב. באמצעות וו הבצק במהירות בינונית, בהדרגה להכות את הקמח, גירוד את הקערה לפי הצורך. להמשיך להכות עד הבצק מתאסף סביב הקרס, על 3 דקות. הפוך על משטח נקי וצורה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מברשת קערה גדולה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את הבצק, פונים למעיל. מכסים בניילון נצמד ומניחים לעלייה במקום חם עד להכפלת גודלו, 1 שעה עד 1 שעה 30 דקות. (אם עושים את הבצק קדימה, אגרוף אותו, לעטוף פלסטיק לקרר לילה; להביא לטמפרטורת החדר לפני המשך.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוף
סוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מים
7
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות; להתגלגל לתוך סיבוב 12 אינץ', על 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
8
לגזור 12 מעגלים עם חותך עוגיות 3 אינץ 'עגול משוריין, ולאחר מכן לגזור את המרכזים עם חותך 3/4 אינץ' עגול. קו גיליון אפייה עם נייר קלף מעיל קל עם ספריי בישול. מסדרים את הסופגניות וחורי הסופגניות על תבנית האפייה, משאירים מקום בין כל אחת מהן; מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומניחים בצד בטמפרטורת החדר עד לנפיחות קלה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
חום 2 אינץ 'של שמן צמחי בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד מדחום מטגנים עמוק רושם 340 מעלות F. להשתמש במספריים לחתוך את הקלף סביב כל סופגנייה, משאיר גבול 1 אינץ'. בזהירות להפוך 2 סופגניות לתוך השמן לקלף את הקלף עם מלקחיים. מטגנים עד הזהב, 1 דקה 30 שניות עד 2 דקות לכל צד. (מטגנים את חורי הסופגניות דקה אחת לכל צד.)
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
מספריים מטבח
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר. להחזיר את השמן ל 340 מעלות F ולחזור עם הסופגניות שנותרו.