סופגניות תפוחים
סופגניות תפוחים עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-419 יגידו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם תפוחים, ביצה בתוספת חלמון ביצה, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. הציון הזה די גרוע. נסו סופגניות קינמון תפוחים אפויות עם זיגוג תפוחים, סופגניות קינמון תפוחים אפויות עם זיגוג תפוחים, ו סופגניות תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
ליבה וקוצצים גס את התפוחים (לא מקלפים).
מערבבים עם 1 1/2 כוסות סיידר בסיר בינוני על אש בינונית; מכסים ומבשלים עד לריכוך, כ -8 דקות. חשפו והמשיכו לבשל עד שהתפוחים רכים והסיידר מצטמצם כמעט לחלוטין, כ -5 דקות. פירה עם בלנדר טבילה או במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה. למדוד את הרוטב; אתה צריך 1 כוס. (מרתיחים כדי להפחית עוד יותר, במידת הצורך.)
הקציפו את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, 1 1/2 כפיות קינמון, מלח ואגוז מוסקט בקערה בינונית.
מקציפים 2/3 כוס סוכר מגורען ואת הקיצור בקערה אחרת עם מיקסר במהירות בינונית עד חול. מקציפים פנימה את הביצה והחלמון, ואז מערבבים בהדרגה את רסק התפוחים, מגרדים את הקערה. מקציפים פנימה מחצית מתערובת הקמח, אחר כך את חלב החמאה והווניל, ואז את תערובת הקמח שנותרה.
מערבבים ליצירת בצק דביק; אל תערבב יתר על המידה.
מגרדים את הבצק על דף נייר קלף מקומח קלות וטופחים למלבן בגודל 7 על 11 אינץ 'בעובי של כ -1 / 2 אינץ'. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 2 שעות או לילה.
בינתיים, להפוך את זיגוג: מבשלים את סיידר 1 כוס הנותרים בסיר קטן על חום בינוני עד מופחת ל 1/4 כוס.
מקציפים פנימה את הסוכר של הקונדיטורים עד לקבלת מרקם חלק ומבריק, ואז מניחים בצד.
מערבבים את יתרת 1 כוס הסוכר המגורר ו -2 כפיות הקינמון בקערה רדודה; מניחים בצד לציפוי.
מחממים 2 אינץ ' של שמן צמחי בסיר גדול עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום טיגון עמוק רושם 350 מעלות. מרפדים נייר אפייה במגבות נייר.
חותכים את הבצק המצונן ל -12 סיבובים, בעזרת חותך ביסקוויטים מקומח 2 1/2 או 3 אינץ', ואז חותכים את האמצעיים בעזרת חותך בגודל 1 אינץ ' (או משתמשים בחותך סופגנייה). להחליק 2 או 3 סופגניות בכל פעם לתוך שמן חם ומטגנים עד חום זהוב, 1 עד 2 דקות לכל צד, התאמת החום לפי הצורך.
מעבירים למגבות הנייר לניקוז.
טובלים צד אחד של כל סופגנייה בזיגוג הסיידר, נותנים לעודף לטפטף; טובלים רק את הצד המזוגג בסוכר הקינמון או מתגלגלים בסוכר קינמון, אם רוצים.