קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

סופלה בטטה עם רוטב דבשה

סופלה בטטה עם רוטב דבשה
סופלה בטטה עם רוטב דבשה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 581 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך חלבונים ביצה, חלמונים, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: סופלה בטטה, סופלה בטטה, ו סופלה בטטה.

הוראות

1
הפוך את הרוטב
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים את התנור ל-37
3
חמאה צלחת אפייה 3 ליטר. בסיר גדול, מכסים את תפוחי האדמה המתוקים במים ומרתיחים על חום גבוה עד במכרז, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
תן לתפוחי האדמה המתוקים להתקרר, ולאחר מכן לקלף ולפרוס אותם עבה.
מרכיבים שתצטרך
5
הפוך את הרוטב
מרכיבים שתצטרך
6
בינתיים, בסיר קטן, לשלב את הקרם עם שיני, כוכב אניס ואגוז מוסקט ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 10 דקות. מסננים את השמנת, משליכים את כל התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
8
הפוך את הרוטב
מרכיבים שתצטרך
9
במעבד מזון, מחית את תפוחי האדמה המתוקים, בקבוצות במידת הצורך, עם שמנת מתובלת, חמאה וחלמונים ביצה. לגרד את בסיס סופל לתוך קערה גדולה ועונה עם 11/2 כפיות מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
10
הפוך את הרוטב
מרכיבים שתצטרך
11
בקערה נקייה נירוסטה, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד פסגות המשרד טופס. עם מרית גומי, לקפל שליש של הלבנים מוכים לתוך בסיס סופל; לקפל את הלבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
12
יוצקים את תערובת הסופל לתוך המנה מוכנה ואופים במשך כ 1 שעה,או עד קם לתחייה.
13
תן לסופל לנוח כ -10 דקות.
14
הפוך את הרוטב
מרכיבים שתצטרך
15
מערבבים את כל החומרים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד עבה מאוד, על 20 דקות.
16
מגישים את רוטב המולסה חם לצד סופלה בטטה.
מרכיבים שתצטרך