קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

סופלה גבינה אפוי פעמיים

סופלה גבינה אפוי פעמיים
סופלה גבינה אפוי פעמיים לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עירית, גבינה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 35%. סופלה גבינה פעמיים אפוי, פעמיים אפוי סופלה גבינת עיזים על מיטה של ירקות מעורבים, ו פעמיים אפוי סופלה גבינת עיזים על מיטה של ירקות מעורבים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
קל גריז שישה 150ml ramekins עם שמן ומעיל עם פולנטה, רועד את כל עודף. לשבת ramekins בתוך פח קלייה קטן.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מחממים את השמן והחמאה בסיר בינוני, מערבבים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום ושופכים את החלב, קצת בכל פעם, ערבוב היטב עד התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
להחזיר מחבת לחום ולבשל, ערבוב ברציפות, עד שהתערובת מתעבה ומגיע לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר מהחום. להזמין 1 כף גדושה של פרמזן ומערבבים את השאר לתוך התערובת, עם חרדל, ואז גבינה רכה בכפית קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה רכהגבינה רכה
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
7
מוסיפים את העירית, מתבלים בפלפל ומשאירים להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
8
בינתיים, תכין את הסלסה.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
9
מערבבים יחד את העגבניות, הבצל, עגבניות טהורות וצ ' ילי. מתבלים עם טחינה של פלפל, ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
10
מקציפים את החלמונים לתערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
11
מקציפים את החלבונים לפסגות נוקשות. באמצעות כף מתכת גדולה, לקפל כף לתוך התערובת כדי להתרוקן מעט. בעדינות ובאופן שווה לקפל את הלבנים הנותרים, חצי בכל פעם, שמירה על תערובת אור אוורירי. כף שווה לתוך מנות ramekin למלא.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
יוצקים מים קרים לתוך פח צלייה לבוא באמצע הדרך את הצדדים של המנות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
13
אופים במשך 15-18 דקות עד הזהב על גבי ועלה. בזהירות להסיר את הפח ולהשאיר להתקרר. הסופלים ישקעו ככל שיתקררו, ניתן להשאיר אותם למשך 20 דקות לפני האפייה מחדש, או לכסות את הכלים ברגע שיתקררו ולהישאר ללילה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
כאשר מוכן לשרת, לחמם תנור 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
אם הסופלים היו במקרר, לשבת אותם בטמפרטורת החדר במשך כ 10 דקות לפני האפייה. הפוך כל אחד מן המנה שלה ואת המקום, בצד ימין למעלה, על תבנית אפייה מרופדת קלף אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
16
מפזרים את הפרמזן השמורה על כל סופל, ואז אופים במשך 10 דקות או עד עלה. תתפזרו עם עירית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
מגישים כל עם ערימה של רקטות וסלסה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לסופלה. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Larroque בורדו Superieur עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Chateau Larroque בורדו Superieur
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק