רוטב עגבניות טריות בסגנון יווני הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. 9 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם שום, עגבניות שרי, אבו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה עובד טוב כמו רוטב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 83%. מתכונים דומים: פנה עם רוטב עגבניות בסגנון יווני, פנה בסגנון יווני עם עגבניות טריות, פטה ושמיר, ו דג אפוי בסגנון יווני: טרי, פשוט וטעים.
הוראות
1
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מחממים את האבו במחבת גדולה או בסיר עם מכסה הדוק על אש בינונית עד בינונית-גבוהה. ממיסים את החמאה לתוך השמן. כשהחמאה מתחילה להקציף מוסיפים את האורגנו, השום והבצל ומבשלים עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרן
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את היין ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את העגבניות ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים עד שהעגבניות מתפוצצות והרוטב מסמיך, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
5
בינתיים מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים עד לדרגת אל דנטה. שומרים 1/2 כוס מנוזל הבישול ואז מרוקנים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
6
מערבבים את הרוטב, ואז מוסיפים את הפטה ומבשלים עד להמסה, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
7
מוסיפים את הפסטה ונוזל הבישול השמור וזורקים לאיחוד, 1 עד 2 דקות. למעלה עם הנענע והפטרוזיליה, ומגישים.