קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

רוטב עגבניות טריות בסגנון יווני

רוטב עגבניות טריות בסגנון יווני
רוטב עגבניות טריות בסגנון יווני הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. 9 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם שום, עגבניות שרי, אבו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה עובד טוב כמו רוטב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 83%. מתכונים דומים: פנה עם רוטב עגבניות בסגנון יווני, פנה בסגנון יווני עם עגבניות טריות, פטה ושמיר, ו דג אפוי בסגנון יווני: טרי, פשוט וטעים.

הוראות

1
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מחממים את האבו במחבת גדולה או בסיר עם מכסה הדוק על אש בינונית עד בינונית-גבוהה. ממיסים את החמאה לתוך השמן. כשהחמאה מתחילה להקציף מוסיפים את האורגנו, השום והבצל ומבשלים עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את היין ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את העגבניות ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים עד שהעגבניות מתפוצצות והרוטב מסמיך, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
5
בינתיים מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים עד לדרגת אל דנטה. שומרים 1/2 כוס מנוזל הבישול ואז מרוקנים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
מערבבים את הרוטב, ואז מוסיפים את הפטה ומבשלים עד להמסה, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
7
מוסיפים את הפסטה ונוזל הבישול השמור וזורקים לאיחוד, 1 עד 2 דקות. למעלה עם הנענע והפטרוזיליה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)