קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

סופלה גזר

סופלה גזר
סופלה גזר הוא צמחוני תוספת. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 209 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 28%. מתכונים דומים: סופלה גזר, סופלה גזר?, ו סופלה גזר.

הוראות

1
הביאו גזר ומים לכיסוי לרתיחה בסיר בינוני; מבשלים 45 דקות או עד שהם רכים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסננים.
3
מעבדים גזר במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
מערבבים יחד מחית גזר, ביצים ושאר המרכיבים. כף לתבנית אפייה משומנת קלות של 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
מחית גזרמחית גזר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בחום של 350 למשך 45 דקות או עד להתייצבות. הכנה: 10 דקות., לבשל: 45 דקות.,
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
אופים: 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה, בורדו לבן הם בחירה מצוינת עבור צרפתית. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה.
בעיקר מרלו, עם קברנה סוביניון, קברנה פרנק, ו מלבק ומיושן במכלי מלט. ניחוחות נדיבים, בשלים ופירות קדימה של דומדמניות כהות, אוכמניות, קסיס, מנטה ותבלינים עם נגיעות של ארציות. לחיך בעל גוף בינוני ניחוחות מאוזנים נחמדים הנתמכים על ידי טאנינים מעודנים ומרקמים וחומציות מאוזנת. הגימור מלוח עם טעמים אדמתיים ואורך טוב מאוד.
בעיקר מרלו, עם קברנה סוביניון, קברנה פרנק, ו מלבק ומיושן במכלי מלט. ניחוחות נדיבים, בשלים ופירות קדימה של דומדמניות כהות, אוכמניות, קסיס, מנטה ותבלינים עם נגיעות של ארציות. לחיך בעל גוף בינוני ניחוחות מאוזנים נחמדים הנתמכים על ידי טאנינים מעודנים ומרקמים וחומציות מאוזנת. הגימור מלוח עם טעמים אדמתיים ואורך טוב מאוד.
Mostly Merlot, with Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, and Malbec and aged in cement vats. Generous, ripe and fruit forward aromas of dark currant, blackberry, cassis, mint, and spice with touches of earthiness. The medium bodied palate has nice balanced aromas supported by refined, textured tannins and balanced acidity. The finish is savory with earthy flavors and very good length.