סופלה חזיר וגבינה
סופלה חזיר וגבינה היא מנה עיקרית המגישה 10. מנה אחת מכילה 742 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם, גבינת צ'דר, חרדל טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 49%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סופלה חזיר וגבינה, סופלה של חזיר וגבינת פטה, ו סופל חזיר, תירס וגבינה.
הוראות
ב-13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה, שכבת מחצית הלחם, חזיר, גבינת צ ' דר וגבינה שוויצרית. חזור על שכבות. בקערה קטנה מקציפים את הביצים, החלב, החרדל ומלח הבצל; יוצקים מעל תערובת שכבות.
מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה. שלב קורנפלקס וחמאה; מפזרים מעל.
אופים בחום של 375 למשך 40 דקות או עד שסכין שהוכנסה ליד האמצע יוצאת נקייה.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: שמפניה, בורדו, בורדו לבן
שמפניה, בורדו ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לסופלה. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורדו לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא כרם הבית טרה ד ' אורו זינפנדל. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
טרה ד ' אורו כרם ביתי זינפנדל
לכרם הביתי זינפנדל משנת 2008 יש אף דקדנטי, עשיר בפטל, קינמון,דומדמניות מפולפלות ותבלינים. פירות בשלים וטעמים מתובלים יפה להתיישב לתוך רך, עדין, משיטנינים. העושר של היין הזה מאזן להפליא ברווז, ארנב קלוי או עוף ציד עם ירקות בגריל.