קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

סופלה לימון פטל קפוא

סופלה לימון פטל קפוא
סופלה לימון פטל קפוא נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 365 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותקני גלידה, גלידת פטל, פטל, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו פרוזן יוגורט לימון פטל, סופלה משמש קפוא, ו סופלה שוקולד קפוא טבעוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שרבט בקערה גדולה; בואו לרכך על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בערך פטל שרבט, מעט מרוכךבערך פטל שרבט, מעט מרוכך
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בינתיים, בקערה בינונית, לנצח שמנת מתוקה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד שהוא מתחיל להתעבות. בהדרגה להכות בסוכר עד פסגות נוקשות טופס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
כאשר שרבט התרכך, להכות עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בערך פטל שרבט, מעט מרוכךבערך פטל שרבט, מעט מרוכך
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים יוגורט ותמצית לימון; לנצח עד חלקה. עם מרית גומי, לקפל שני שלישים של קצפת ממותק לתערובת יוגורט עד לא פסים לבנים להישאר. להקפיא תערובת תוך הכנת צלחת סופל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
תמצית לימוןתמצית לימון
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
גזור גיליון נייר קלף בישול או נייר שעווה גדול מספיק כדי לעטוף סביב צלחת סופל עגולה 1 1/2 qt. לעטוף נייר בחוזקה סביב צלחת, יצירת צווארון שעומד על 4 אינץ ' גבוה יותר קצה העליון של צלחת. נייר מאובטח עם 1 או 2 חתיכות של קלטת.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
6
מניחים צלחת על גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
הסר תערובת סופל מן המקפיא; לשפוך לתוך צלחת מוכנה. (
8
תערובת צריכה להיות עבה, ערימה על גבי עצמו, ולעלות 2 אינץ ' מעל השפה של צלחת.) חלק העליון עם מרית גומי. להקפיא סופל 2 עד 4 שעות או עד מוצק.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
כאשר סופל קפוא לחלוטין, להסיר צווארון נייר ולהשליך.
10
כדי לקשט את התיק מצויד קצה כוכב, להעביר שנותר שליש מוקצפת ממותק. שושנות צינור סביב קצה העליון של סופל. למעלה כל שושנה עם 1 פטל. הקפא סופל עד תקופת המאסר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
11
כדי להגיש, סופלה כפית לקערות קינוח בודדות, או להשתמש בסקופ גלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה