סופלה לימון פטל קפוא
סופלה לימון פטל קפוא נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 365 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותקני גלידה, גלידת פטל, פטל, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו פרוזן יוגורט לימון פטל, סופלה משמש קפוא, ו סופלה שוקולד קפוא טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שרבט בקערה גדולה; בואו לרכך על 10 עד 15 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית, לנצח שמנת מתוקה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד שהוא מתחיל להתעבות. בהדרגה להכות בסוכר עד פסגות נוקשות טופס. תניח בצד.
כאשר שרבט התרכך, להכות עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד חלקה.
מוסיפים יוגורט ותמצית לימון; לנצח עד חלקה. עם מרית גומי, לקפל שני שלישים של קצפת ממותק לתערובת יוגורט עד לא פסים לבנים להישאר. להקפיא תערובת תוך הכנת צלחת סופל.
גזור גיליון נייר קלף בישול או נייר שעווה גדול מספיק כדי לעטוף סביב צלחת סופל עגולה 1 1/2 qt. לעטוף נייר בחוזקה סביב צלחת, יצירת צווארון שעומד על 4 אינץ ' גבוה יותר קצה העליון של צלחת. נייר מאובטח עם 1 או 2 חתיכות של קלטת.
מניחים צלחת על גיליון עוגיות.
הסר תערובת סופל מן המקפיא; לשפוך לתוך צלחת מוכנה. (
תערובת צריכה להיות עבה, ערימה על גבי עצמו, ולעלות 2 אינץ ' מעל השפה של צלחת.) חלק העליון עם מרית גומי. להקפיא סופל 2 עד 4 שעות או עד מוצק.
כאשר סופל קפוא לחלוטין, להסיר צווארון נייר ולהשליך.
כדי לקשט את התיק מצויד קצה כוכב, להעביר שנותר שליש מוקצפת ממותק. שושנות צינור סביב קצה העליון של סופל. למעלה כל שושנה עם 1 פטל. הקפא סופל עד תקופת המאסר, לפחות 2 שעות.
כדי להגיש, סופלה כפית לקערות קינוח בודדות, או להשתמש בסקופ גלידה.