סופלה לימון-שקדים
אם יש לך חלב חמאה, סוכר מגורען, חלבונים ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 36 דקות. נסו סופלה לימון-שקדים, סופלה משמש ושקד, ו סופלה שקדים קלוי עם אגסים עלומים ושזיפים מיובשים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תבנית אפייה בתנור. מחממים תנור ל 42
קל מעיל 6 (8-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול; מפזרים באופן שווה עם 2 כפות סוכר, הטיית מנות לצדדים המעיל לחלוטין.
שלב 1/4 כוס סוכר וחלמונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד עבה וחיוור (כ 2 דקות).
הוסף 3/4 כוס חלב חמאה ו 4 מרכיבים הבאים (דרך קמח); לנצח במהירות בינונית רק עד מעורבב.
מערבבים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות עם מערבל במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף נשאר 1/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות בינוניות טופס.
מערבבים בעדינות רבע מהחלבונים לתוך תערובת לימון; מקפלים בעדינות את החלבונים הנותרים. בעדינות כפית לתוך ramekins מוכן. הקש על מנות בחדות 2 או 3 פעמים על הדלפק לרמה.
מפזרים באופן שווה עם שקדים.
מניחים מנות על תבנית אפייה שחוממה מראש; להחזיר תבנית אפייה לתנור 425. מיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 350; אופים סופלים ב 350 במשך 20 דקות או עד נפוחות ושחמות קלות.