סופלה סופר-למוני של דוד ליבוביץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סופלה סופר-Lemony של דוד ליבוביץ. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 322 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם לימונים, מים, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגיות פצפוצי שוקולד של דוד ליבוביץ, ראיון עם דוד ליבוביץ על מקרונים צרפתיים, ו עוגת פולנטה של דוד ליבוביץ עם שמן זית ורוזמרין.
הוראות
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים את התנור ל 204°. חמאה שש 4 אונקיות (125 מ " ל) ramekins או תבניות סופלה.
יוצקים קצת סוכר לתוך כל ולהטות את ramekin כדי מעיל הצדדים; ברז בעדינות את כל עודף. הגדר את ramekins בתבנית אפייה.
כדי להפוך את בסיס סופלה, בסיר בינוני, לטאטא יחד את הקמח, 1/3 כוס (65 גרם) סוכר, והמלח.
לטאטא בערך שליש מהחלב לעשות משחה חלקה, ולאחר מכן לטאטא בשאר החלב. מבשלים את התערובת על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה לעקביות של יוגורט דק, על 5 דקות.
הסר מהחום וקצף בחלמונים וחמאה. חזור לחום ומבשל עד התערובת רק מתחיל לרתוח וכמה בועות פופ על פני השטח.
מעבירים לקערה שמחזיקה לפחות 4 ליטרים (4 ליטר). מערבבים את גרידת הלימון הטרייה והמוכרת ולתת מגניב במשך 15 דקות. מערבבים 3 1/2 כפות (50 מ " ל) מיץ לימון.
במערבל הדוכן בכושר עם מצורף שוט (או בקערה ביד), לטאטא את החלבונים ביצה במהירות נמוכה עד קצף. להגדיל את המהירות גבוהה, בהדרגה להוסיף את הנותרים 1 1/2 כפיות סוכר, ולהמשיך לטאטא עד הלבנים טופס פסגות מבריקות, נוקשה.
מקפלים רבע מהחלבונים המוקצפים לבסיס סופלה, ולאחר מכן מקפלים בעדינות את הלבנים הנותרים, דואגים לא לרוקן אותם. כמה פסים של חלבוני ביצה עדיפים על פני תערובת סופלה פגומה ומנופחת.
מחלקים את תערובת הסופלה באופן שווה בין ramekins מוכן.
מפזרים כל אחד עם אור, אפילו אבק של סוכר 1/4 כפית מיץ לימון.
אופים עד צמרות הן חום בהיר ואת הסופלה לרעוד כאשר בעדינות דחף, כ 10 דקות.
אחסון: אתה יכול להכין ומקרר את בסיס סופלה עד 1 יום מראש, ולאחר מכן להלהיב ולקפל את החלבונים ביצה כאשר אתה מוכן לאפות. תערובת הסופלה, מחולקת פעם בין ramekins, יכול לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני האפייה.
באמצעות מקלף ירקות חד ועובד עבור מוט לקוטב, להסיר את ההתלהבות מפירות הדר ברצועות על 1 אינץ '(3 ס " מ) רחב. נסה להסיר רק את החלק הצבעוני של הקליפה ולהשאיר את המריר לבן על הפרי. (אם קילפת עמוק מדי, אתה יכול להניח את הרצועות שטוחות על הדלפק, בצד הצמוד למעלה, בזהירות לקצץ את המעשר עם סכין.) באמצעות סכין חדה, לחתוך את הרצועות של גרידה לאורכו לחתיכות על צר כמו גפרור עץ.
שים את הקליפה בסיר בינוני ולהוסיף מים כדי לכסות בנדיבות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד הקליפה רכה ושקופה, 5 עד 6 דקות.
מסננים את הקליפה ומשליכים את המים. באותו סיר, להביא את 2 כוסות מים, סוכר וסירופ תירס, אם משתמשים, לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מוסיפים את הקליפה המנוקזת, מפחיתים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה, ומבשלים עד שהקליפה שקופה והסירופ עבה, כ -20 דקות.
אם אתה רוצה אתה יכול להשתמש מדחום ממתקים כדי לאמוד doneness; התערובת צריכה לרשום על 99° (100°C).
בואו להתקרר, ולאחר מכן להעביר את הקליפה והסירופ לצנצנת נקייה, לכסות בחוזקה, ולקרר עד מוכן לשימוש.