קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה סופר-למוני של דוד ליבוביץ

סופלה סופר-למוני של דוד ליבוביץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סופלה סופר-Lemony של דוד ליבוביץ. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 322 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם לימונים, מים, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגיות פצפוצי שוקולד של דוד ליבוביץ, ראיון עם דוד ליבוביץ על מקרונים צרפתיים, ו עוגת פולנטה של דוד ליבוביץ עם שמן זית ורוזמרין.

הוראות

1
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים את התנור ל 204°. חמאה שש 4 אונקיות (125 מ " ל) ramekins או תבניות סופלה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
2
יוצקים קצת סוכר לתוך כל ולהטות את ramekin כדי מעיל הצדדים; ברז בעדינות את כל עודף. הגדר את ramekins בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
כדי להפוך את בסיס סופלה, בסיר בינוני, לטאטא יחד את הקמח, 1/3 כוס (65 גרם) סוכר, והמלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
בסיסבסיס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
4
לטאטא בערך שליש מהחלב לעשות משחה חלקה, ולאחר מכן לטאטא בשאר החלב. מבשלים את התערובת על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה לעקביות של יוגורט דק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יוגורטיוגורט
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
הסר מהחום וקצף בחלמונים וחמאה. חזור לחום ומבשל עד התערובת רק מתחיל לרתוח וכמה בועות פופ על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מעבירים לקערה שמחזיקה לפחות 4 ליטרים (4 ליטר). מערבבים את גרידת הלימון הטרייה והמוכרת ולתת מגניב במשך 15 דקות. מערבבים 3 1/2 כפות (50 מ " ל) מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
במערבל הדוכן בכושר עם מצורף שוט (או בקערה ביד), לטאטא את החלבונים ביצה במהירות נמוכה עד קצף. להגדיל את המהירות גבוהה, בהדרגה להוסיף את הנותרים 1 1/2 כפיות סוכר, ולהמשיך לטאטא עד הלבנים טופס פסגות מבריקות, נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
8
מקפלים רבע מהחלבונים המוקצפים לבסיס סופלה, ולאחר מכן מקפלים בעדינות את הלבנים הנותרים, דואגים לא לרוקן אותם. כמה פסים של חלבוני ביצה עדיפים על פני תערובת סופלה פגומה ומנופחת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
בסיסבסיס
9
מחלקים את תערובת הסופלה באופן שווה בין ramekins מוכן.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מפזרים כל אחד עם אור, אפילו אבק של סוכר 1/4 כפית מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
סוכרסוכר
11
אופים עד צמרות הן חום בהיר ואת הסופלה לרעוד כאשר בעדינות דחף, כ 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מגישים סופלה מיד.
13
אחסון: אתה יכול להכין ומקרר את בסיס סופלה עד 1 יום מראש, ולאחר מכן להלהיב ולקפל את החלבונים ביצה כאשר אתה מוכן לאפות. תערובת הסופלה, מחולקת פעם בין ramekins, יכול לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
14
קליפת הדר רכה מסוכרת
15
באמצעות מקלף ירקות חד ועובד עבור מוט לקוטב, להסיר את ההתלהבות מפירות הדר ברצועות על 1 אינץ '(3 ס " מ) רחב. נסה להסיר רק את החלק הצבעוני של הקליפה ולהשאיר את המריר לבן על הפרי. (אם קילפת עמוק מדי, אתה יכול להניח את הרצועות שטוחות על הדלפק, בצד הצמוד למעלה, בזהירות לקצץ את המעשר עם סכין.) באמצעות סכין חדה, לחתוך את הרצועות של גרידה לאורכו לחתיכות על צר כמו גפרור עץ.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
פירותפירות
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
סכיןסכין
16
שים את הקליפה בסיר בינוני ולהוסיף מים כדי לכסות בנדיבות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד הקליפה רכה ושקופה, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
17
מסננים את הקליפה ומשליכים את המים. באותו סיר, להביא את 2 כוסות מים, סוכר וסירופ תירס, אם משתמשים, לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
18
מוסיפים את הקליפה המנוקזת, מפחיתים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה, ומבשלים עד שהקליפה שקופה והסירופ עבה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
19
אם אתה רוצה אתה יכול להשתמש מדחום ממתקים כדי לאמוד doneness; התערובת צריכה לרשום על 99° (100°C).
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
20
בואו להתקרר, ולאחר מכן להעביר את הקליפה והסירופ לצנצנת נקייה, לכסות בחוזקה, ולקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ