סופלה סלק עם לימון חזרת קרם Fraîche
סופלה סלק עם לימון חזרת קרם Fraîche עשוי להיות רק בצד המנה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 120 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קמח, מלח, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלק ולביבות תפוחי אדמה בצל אדום עם מחית גזר חזרת וקרם פרייז'ה Caraway, לביבות תפוחי אדמה עם פורל מעושן, קרם פרש חזרת, ותבלינים סלק זהוב, ו תפוחי אדמה אדומים עם חזרת & קרם fraîche (מתכונים דומים).
הוראות
השאר שורש וגבעול 1 אינץ ' על סלק; לשפשף עם מברשת.
מניחים בסיר בינוני; מכסים במים. מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 35 דקות או עד מכרז.
מסננים ושוטפים במים קרים.
ניקוז; מגניב. לקצץ את שורשי סלק; לשפשף עורות.
שלב סלק ו 2 כפות מיץ במעבד מזון; תהליך עד חלקה. תניח בצד.
מיקום מתלה תנור להגדרה הנמוכה ביותר, ולהסיר את המדף האמצעי. מחממים תנור ל 42
מניחים לחם במעבד מזון, ומעבדים עד הקרקע דק. קל מעיל 8 (8-אונקיה) מנות סופל עם ספריי בישול.
מפזרים באופן שווה עם פירורים. הניחו כלים בצד.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ומלח 1/2 כפית בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף; להביא לרתיחה. לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
העברת תערובת לקערה גדולה; מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים בתערובת סלק וחלמונים ביצה.
מניחים חלבונים ביצה בקערת ערבוב גדולה; להכות במהירות גבוהה עם מערבל עד פסגות רכות טופס.
הוסף סוכר, 1 כף בכל פעם, פועם עד פסגות נוקשות טופס (לא overbeat). בעדינות לקפל רבע תערובת ביצה לבן לתוך תערובת סלק; לקפל בעדינות בתערובת הביצה הנותרים. בעדינות כפית תערובת לתוך מנות מוכנות. הקשה בחדות על מנות על הדלפק 2 או 3 פעמים לרמה.
מניחים כלים על תבנית אפייה; מניחים תבנית אפייה על המדף התחתון של תנור 425. מיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 (לא להסיר סופלים מהתנור).
אופים 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס בצד של סופל יוצא נקי.
שלב הנותרים 1 כף מיץ, נשאר 1/4 כפית מלח, קרם פראש, חזרת, ערבוב היטב עם מקצף.