סופלה קרפים
אם יש לכם אבקת אפייה, חלב, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: וידוי # 145: יש לי דבר קרפים ... קרפ נוטלה קל, סופלה ים", ו סופלה ביצים.
הוראות
בקערה עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר עד שהם יוצרים קצף עבה. המשך להכות, בהדרגה הוספת סוכר עד הלבנים להחזיק פסגות לחות נוקשה.
בבלנדר, מערבולת חלמונים ביצה, חלב, קמח, ואבקת אפייה עד חלקה; לגרד מיכל לפי הצורך.
יוצקים ללבנים מוקצפים; מקפלים בעדינות עד תערובת מעורבב היטב.
השתמש במחבת crpe או במחבת רגילה או לא מקל עם תחתית שמודד 7 עד 8 אינץ ' לרוחב. הגדר מחבת על חום בינוני; כאשר חם, מברשת התחתונה עם חמאה (לפי הצורך או עבור טעם, במחבת nonstick).
יוצקים 1/2 עד 2/3 גביע הבלילה למחבת בבת אחת, ועם החלק האחורי של כף להפיץ כדי לכסות את המחבת התחתונה באופן שווה. מבשלים עד crpe הוא חום זהוב משני הצדדים, פונה פעם אחת עם מרית רחבה, 1 1/2 ל 2 1/2 דקות בסך הכל.
הפוך crpe על צלחת שטוחה; לכסות עם גיליון של פלסטיק לעטוף. חזור לבשל ולערום crpes הנותרים (זה נהיה דק יותר כפי שהוא עומד; מערבבים לעתים קרובות), הטיית מחבת לתחתית המעיל באופן שווה.