סופלה שום וגבינה צלוי
המתכון קלוי שום & גבינה גריסים סופלה מוכן בערך 1 שעה ו -35 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון דרומי. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 132 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל טחון, גבינת פרמזן, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו גרגרי גבינה חלפיניו קלויים שום, סופלה שום-צ'דר גריטס, ו סופלה שיבולת שועל עם גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
לחתוך 1/4 אינץ ' מעל ראש שום, משאיר עורות נייר שלם.
מניחים על גיליון נייר; טפטוף עם שמן. לעטוף בנייר כסף.
אופים 30 דקות. בינתיים, מברשת 1/2 כפית. חמאה על החלק התחתון בצד של 2 qt. צלחת סופלה; מפזרים פרמזן עד מצופה שווה.
להביא מרק לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. בהדרגה להוסיף גריסים, ערבוב כל הזמן; כיסוי. מבשלים על אש נמוכה 5 דקות., ערבוב מדי פעם.
להחליק שום קלוי מעורות; מחית למשחה.
להוסיף שיבולת שועל עם VELVEETA, 2 כפות. חמאה ופלפל אדום; מערבבים עד VELVEETA נמס.
מוסיפים חלמונים; מערבבים היטב. לנצח חלבונים ביצה עם מיקסר על מהירות בינונית עד קצף; לנצח על מהירות גבוהה רק עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות לתוך תערובת שיבולת שועל; כף לתוך צלחת מוכנה.
אופים 40 עד 45 דקות. או עד העליון הוא חום זהוב והמרכז מוגדר.