סופלה תירס
סופלה תירס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 47% המנה הזאת די טובה. נסו סופלה חזיר ותירס, סופלה תירס אדום, ו סופלה תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204°. חמאה 3 ליטר מחבת רדודה או תבשיל פורצלן ואבק עם קמח. תנער כל עודף.
מניחים את הגרעינים ואת עיסת במעבד מזון ודופק לסירוגין עד הגרעינים נמחצים קלות. תניח בצד.
בסיר בינוני, לשלב את החלב וקרם ו לחלוט על חום בינוני.
בסיר בינוני, להמס את החמאה. כאשר הקצף שוכך, להסיר מן החום לטאטא בקמח עד חלקה.
להקציף בתערובת הקרם. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מתעבה, על 5 דקות.
הסר מהחום, לקפל בתערובת תירס כתוש, מייס, ומתבלים עם מלח ופלפל.
באמצעות מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה, לנצח את החלמונים במשך כ 5 דקות עד עבה לימון צבעוני.
בקערה נפרדת, לשלב את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח. לנצח את הלבנים עד שהם יוצרים פסגות מבריקות נוקשות.
מערבבים את החלמונים לתוך תערובת התירס, ולאחר מכן לקפל בכפית גדולה של חלבוני הביצה. בעדינות לקפל את הלבנים הנותרים. (לא overblend; פסים של לבן צריך להיות גלוי.)
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה ואופים במשך 15 דקות עד נפוח וזהב קלות על גבי.