קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

סופלה תפוזים אפוי

סופלה תפוזים אפוי
סופלה תפוזים אפוי הוא מתכון צמחוני לקטו-אובו עם 8 מנות. מנה אחת מכילה 81 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . תמורת 31 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. זהו מתכון זול לחובבי אוכל ים תיכוני. למתכון הזה מטעם הבית יש מעריץ אחד. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-15 דקות . לא הרבה אנשים ממש אהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, מלח, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון כף משתפר של 0% . מתכונים דומים: סופלה תירס אפוי , סופלה שוקולד וסופלה ריבת ויסקי סביליה .

הוראות

1
הפרידו את הביצים; הניחו בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. צפו תבנית סופלה בנפח 1.5 ליטר בכפית חמאה ופיזרו קלות 2 כפות סוכר; הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2
בסיר קטן על אש בינונית, ממיסים את החמאה הנותרת. מוסיפים קמח, 1/4 כוס סוכר ומלח עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה את החלב ומקציפים. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים פנימה את קליפת התפוז, תמצית התערובת ואת החמאה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
ערבבו כמות קטנה של תערובת חמה עם חלמוני הביצים; החזירו את הכל לקערה תוך כדי ערבוב מתמיד. הניחו להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בקערה קטנה עם מטרפות נקיות, הקציפו את חלבוני הביצה ואת קרם הטרטר במהירות בינונית עד שנוצרים פסגות רכות. הוסיפו בהדרגה את יתרת הסוכר, כף אחת בכל פעם, במהירות גבוהה עד שנוצרים פסגות יציבות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
בעזרת מרית, ערבבו כוס אחת של חלבונים לתוך הבלילה התפוזית עד שלא יישארו פסים לבנים. קפלו פנימה את שאר חלבוני הביצה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מעבירים לתבנית מוכנה.
8
אופים ב-400 מעלות צלזיוס במשך 25-30 דקות או עד שהחלק העליון תפוח והמרכז נראה מתייצב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מגישים מיד.