סופלה תפוחים וגבינה צ'דר
סופלה תפוחים וגבינת צ'דר עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 255 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 5 אוהדים. אם יש לכם מלח, ביצים, תפוח סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פעמיים אפוי סופלה גבינת עיזים עם סלט תפוחים ואגוזים, סופלה צ'דר צ' ייב, ו תפוח מקורמל + גבינת צ'דר בייגלה רך עם רוטב תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ולהמיס 1 חמאת כף רק עד הקצוות של החמאה נראה מעט השחמה וריחות אגוזים, על 1 דקה. מערבבים תפוחים לתוך חמאה ומבשלים עד שהם רק מתחילים לרכך, על 2 דקות.
מפזרים סוכר וממשיכים לבשל עד שהתפוחים רכים וקרמליים מעט, כ -5 דקות.
מעבירים תפוחים לצלחת ומתפרשים כדי להתקרר.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז 4 ramekins בנדיבות עם חמאה.
מניחים ramekins על מחבת גיליון.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת קטנה על חום בינוני; מערבבים בקמח ומבשלים עד שהתערובת היא חלקה וטעם גלם של קמח מבושל מתוך הניבים, 2 עד 3 דקות.
יוצקים חלב לתוך רביכה, מביאים לרתיחה, ומקציפים עד שהתערובת מתעבה לרוטב לבן חלק, כ 2 דקות. לבשל, לטאטא, במשך 1 דקה יותר ולהסיר מחום; רוטב לבן מגניב לטמפרטורה פושרת.
יוצקים רוטב לבן לתוך קערה גדולה ערבוב ולהקציף במלח, פלפל שחור, פלפל קאיין, אגוז מוסקט, וחלמונים ביצה. מערבבים גבינת צ ' דר לתוך תערובת רוטב לבן עד משולב היטב.
לטאטא חלבונים ביצה בכוס או קערת מתכת עד שהם מחזיקים פסגות רכות, רכות, על 2 דקות. מקפלים בעדינות חצי מהחלבונים המובסים לבלילת הסופלה. חזור עם הלבנים שנותרו לעשות רך, אוורירי הבלילה. מקפלים בתערובת תפוח מקורר. מחלקים תערובת לתוך ramekins מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד סופלה עלו וחולצות השחמה, כ 22 דקות. סופלה תיפול מעט כפי שהם מגניבים.