סופלה תרד
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 86 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 2 אוהדים. אם יש לך גבינה שוויצרית, תרד, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: סופלה תרד, סופלה תרד של אמא, ו סופלה תרד.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גריז קל 2-qt. צלחת סופלה.
מוסיפים גבינת פרמזן; בעדינות לנער צלחת עד צד ותחתית של צלחת מצופה באופן שווה עם הגבינה. תניח בצד. להביא חלב רק לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני. בהדרגה להוסיף דגנים, ערבוב כל הזמן עם חוט להקציף לאחר כל תוספת עד מעורבב היטב. לבשל 1 דקות., ערבוב כל הזמן.
בואו לעמוד 4 דקות. מערבבים תרד וגבינה שוויצרית.
מקציפים ביצים בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה 5 דקות. או עד קצף.
מוסיפים לתערובת תרד; מערבבים בעדינות עד מעורבב היטב.
יוצקים לתוך צלחת סופלה מוכנה.
אופים 30 עד 40 דקות. או עד נפוח וחום זהוב.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Calvet קרם דה בורדו ברוט rosé. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה]()
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
צבע סלמון מבריק עם אף אלגנטי של פטל וקסיס. מאוד עדין ומתמשך בועות לאתר להקניט את הפה וגימור יפה של טעמים פריך, עגול, פירותי. תיהנו מ-Calvet Brut Rose בכל עת כאפריטיף, תערובת קוקטיילים, משקה בראנץ ' או לכל סיבה למסיבה.