סופלס קממבר
מתכון זה מ טעם הבית דורש חלב, חרדל דיז'ון, פלפל קאיין ואגוז מוסקט טחון. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 32%. ציון זה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: קממבר אפוי, קממבר אפוי, ו קממבר פונדו.
הוראות
תנו לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מעיל שני 8-עוז. רמקינים עם תרסיס בישול ומפזרים קלות גבינת פרמזן; מניחים בצד.
מקציפים פנימה קמח, אגוז מוסקט וקאיין עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מנמיכים את האש; מערבבים פנימה את הגרוייר, הקממבר, השרי והחרדל עד להמסת הגבינות.
מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לתוך חלמון ביצה; להחזיר את כל הקערה, תוך ערבוב מתמיד. אפשר להתקרר מעט.
בקערה קטנה עם מכות נקיות מקציפים את החלבונים, קרם האבנית והמלח עד שנוצרות פסגות נוקשות. בעזרת מרית מקפלים חלבונים לתערובת גבינה עד לאיחוד.
אופים בחום 375 למשך 18-22 דקות או עד שהחלק העליון נפוח והמרכז נראה מוגדר.
יין מומלץ: שמפניה, בורדו, בורדו לבן
שמפניה, בורדו ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לסופלה. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורדו לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות שמפניה בואנה ויסטה לה ויקטואר ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
בונה ויסטה לה ויקטורה ברוט שמפניה
היינות בהירים, צבע זהוב מתמשך משופר על ידי מחרוזת אטרקטיבית, מתמשכת של בועות. הזר האלגנטי, הצפוף והמורכב חושף מגוון רחב של ניחוחות כמו פריחת ליים, רמזים ללחם קלוי ודבש. תחושת הפה הנהדרת של היין מלאה ועשירה אך מאוזנת היטב ומשאירה רעננות מענגת בחיך. תערובת: 70% פינו נואר, 30% שרדונה