קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות3
מגזין

סופלס קממבר

סופלס קממבר
מתכון זה מ טעם הבית דורש חלב, חרדל דיז'ון, פלפל קאיין ואגוז מוסקט טחון. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 32%. ציון זה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: קממבר אפוי, קממבר אפוי, ו קממבר פונדו.

הוראות

1
תנו לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מעיל שני 8-עוז. רמקינים עם תרסיס בישול ומפזרים קלות גבינת פרמזן; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
בסיר קטן, ממיסים חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מקציפים פנימה קמח, אגוז מוסקט וקאיין עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מנמיכים את האש; מערבבים פנימה את הגרוייר, הקממבר, השרי והחרדל עד להמסת הגבינות.
מרכיבים שתצטרך
קממברקממבר
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
GruyereGruyere
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מסירים מהאש.
5
מעבירים לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לתוך חלמון ביצה; להחזיר את כל הקערה, תוך ערבוב מתמיד. אפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
בקערה קטנה עם מכות נקיות מקציפים את החלבונים, קרם האבנית והמלח עד שנוצרות פסגות נוקשות. בעזרת מרית מקפלים חלבונים לתערובת גבינה עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מעבירים לרמקינים מוכנים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
אופים בחום 375 למשך 18-22 דקות או עד שהחלק העליון נפוח והמרכז נראה מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מגישים מיד.

יין מומלץ: שמפניה, בורדו, בורדו לבן

שמפניה, בורדו ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לסופלה. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורדו לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות שמפניה בואנה ויסטה לה ויקטואר ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
בונה ויסטה לה ויקטורה ברוט שמפניה
בונה ויסטה לה ויקטורה ברוט שמפניה
היינות בהירים, צבע זהוב מתמשך משופר על ידי מחרוזת אטרקטיבית, מתמשכת של בועות. הזר האלגנטי, הצפוף והמורכב חושף מגוון רחב של ניחוחות כמו פריחת ליים, רמזים ללחם קלוי ודבש. תחושת הפה הנהדרת של היין מלאה ועשירה אך מאוזנת היטב ומשאירה רעננות מענגת בחיך. תערובת: 70% פינו נואר, 30% שרדונה