אם יש לך ביצים, פלפל, פפריקה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 שעות ו-30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 87%. מתכונים דומים: Turducken, Turducken, ו טורדקן פו בויז..
הוראות
1
מערבבים מלח וסוכר עם המים. מי מלח מוכן כאשר התערובת מומסת לחלוטין. אם המים מחוממים כדי לזרז את התהליך, ודא שהוא מקורר לטמפרטורת החדר לפני הצבת בשר.
מרכיבים שתצטרך
2
תן 3 ציפורים לשבת במי מלח במקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
3
לחמם צליה ל 500 מעלות F.
4
שכב בצד העור טורקיה למטה על משטח שטוח. אבק טורקיה עם תיבול הבית ולהוסיף שכבה 1/4 אינץ ' של רוטב לחם תירס.
מרכיבים שתצטרך
5
שכב בצד עור ברווז למטה על גבי ההלבשה. ברווז אבק עם תיבול הבית ולהוסיף 1/4 אינץ ' שכבת ההלבשה. חזור עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
6
תתחיל לקשור את תרנגול ההודו בצוואר. הכנס שיפוד מתכת על 1/2 אינץ מהקצה ועד דרך הצד השני. הפעל את חוט הקצב בין העור לשיפוד והדק כדי למשוך את שני הצדדים יחד. תמשיך עד הרגליים. עם כל שיפוד אחר, לצייר יחד את העור ברווז ועוף. לקשור יחד רגלי טורקיה דומה טורקיה רגיל. אבק עור טורקיה עם פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
7
צלי טורדקן במשך 15 דקות. ואז להפוך את הצולה עד 225 מעלות F כדי לסיים, כ 3 שעות.
8
הסר turducken מן הצולה פעם הטמפרטורה הפנימית בעוף מגיע 155 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
9
תן לנוח לפחות 20 דקות לפני גילוף.
10
חותכים על פני אמצע השד לחלוטין דרך. פרוסות דקות צלחת המכילות תרנגול הודו, ברווז ועוף.
מרכיבים שתצטרך
11
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.
12
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
13
כדי להפוך את לחם התירס, לשלב את כל החומרים ויוצקים לתוך צלחת אפייה רדודה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
14
אופים במשך כ 20 עד 25 דקות.
15
הסר מהתנור ולתת מגניב.
16
כדי להפוך את הרוטב, פרוסות לחם לבן מיובש, לחם תירס וקרקרים.
מרכיבים שתצטרך
17
מערבבים יחד ומניחים בצד.
18
מטגנים סלרי קצוץ ובצל בחמאה עד שקוף, כ 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
19
יוצקים מעל תערובת לחם תירס.
מרכיבים שתצטרך
20
מוסיפים מלאי, מערבבים היטב ומוסיפים מלח, פלפל, מרווה ותיבול עופות.
מרכיבים שתצטרך
21
מוסיפים ביצים מוכות ומערבבים היטב. בצע הוראות מעל לציפורים דברים.