קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 30 דק.
מנות25
ציון בריאות26
מגזין

Turducken

Turducken
אם יש לך ביצים, פלפל, פפריקה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 שעות ו-30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 87%. מתכונים דומים: Turducken, Turducken, ו טורדקן פו בויז..

הוראות

1
מערבבים מלח וסוכר עם המים. מי מלח מוכן כאשר התערובת מומסת לחלוטין. אם המים מחוממים כדי לזרז את התהליך, ודא שהוא מקורר לטמפרטורת החדר לפני הצבת בשר.
מרכיבים שתצטרך
2
תן 3 ציפורים לשבת במי מלח במקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
3
לחמם צליה ל 500 מעלות F.
4
שכב בצד העור טורקיה למטה על משטח שטוח. אבק טורקיה עם תיבול הבית ולהוסיף שכבה 1/4 אינץ ' של רוטב לחם תירס.
מרכיבים שתצטרך
5
שכב בצד עור ברווז למטה על גבי ההלבשה. ברווז אבק עם תיבול הבית ולהוסיף 1/4 אינץ ' שכבת ההלבשה. חזור עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
6
תתחיל לקשור את תרנגול ההודו בצוואר. הכנס שיפוד מתכת על 1/2 אינץ מהקצה ועד דרך הצד השני. הפעל את חוט הקצב בין העור לשיפוד והדק כדי למשוך את שני הצדדים יחד. תמשיך עד הרגליים. עם כל שיפוד אחר, לצייר יחד את העור ברווז ועוף. לקשור יחד רגלי טורקיה דומה טורקיה רגיל. אבק עור טורקיה עם פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
7
צלי טורדקן במשך 15 דקות. ואז להפוך את הצולה עד 225 מעלות F כדי לסיים, כ 3 שעות.
8
הסר turducken מן הצולה פעם הטמפרטורה הפנימית בעוף מגיע 155 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
9
תן לנוח לפחות 20 דקות לפני גילוף.
10
חותכים על פני אמצע השד לחלוטין דרך. פרוסות דקות צלחת המכילות תרנגול הודו, ברווז ועוף.
מרכיבים שתצטרך
11
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.
12
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
13
כדי להפוך את לחם התירס, לשלב את כל החומרים ויוצקים לתוך צלחת אפייה רדודה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
14
אופים במשך כ 20 עד 25 דקות.
15
הסר מהתנור ולתת מגניב.
16
כדי להפוך את הרוטב, פרוסות לחם לבן מיובש, לחם תירס וקרקרים.
מרכיבים שתצטרך
17
מערבבים יחד ומניחים בצד.
18
מטגנים סלרי קצוץ ובצל בחמאה עד שקוף, כ 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
19
יוצקים מעל תערובת לחם תירס.
מרכיבים שתצטרך
20
מוסיפים מלאי, מערבבים היטב ומוסיפים מלח, פלפל, מרווה ותיבול עופות.
מרכיבים שתצטרך
21
מוסיפים ביצים מוכות ומערבבים היטב. בצע הוראות מעל לציפורים דברים.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדיאט קרם סודהדיאט קרם סודה8(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי קצוץסלרי קצוץ1קילוגרם3-4 ק 3-4 ק " ג עוף, עצמות2בצל צהוב בינוני, קצוץ1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן25ריבס, קצוץ טרי או קפואלחם תירסלחם תירס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעצמי עולה קמח תירסעצמי עולה קמח תירס11 קילו קישואים,מרווה מיובשתמרווה מיובשת1קילוגרם3-4 קילו ברווז, עצמות3-4 קילו ברווז, עצמות2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)5ביצים, מכותביצים, מכות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1גדולבצל, קצוץבצל, קצוץ25ריבס, קצוץ טרי או קפואפפריקהפפריקה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צווארי עוףצווארי עוף2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(צינור גדול)(צינור גדול)11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)1קרקרים מלוחים שרוולקרקרים מלוחים שרוול1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עצמי עולהקמח עצמי עולה8קילוגרם18-21 פאונד תרנגול הודו, עור שלם עצמות למעט מקלות תיפוף18-21 פאונד תרנגול הודו, עור שלם עצמות למעט מקלות תיפוף2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1גלוןפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב7פרוסותלחם לבן, יבש בתנור חםלחם לבן, יבש בתנור חם