קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

סופס

סופס
סופס יכול להיות רק תוספת אתם מחפשים. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.12 דולר למנה. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לכם בצל, שום, מים חמים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. נסו סופס דה פולו קון פריג'ולס (עוף עם שעועית), סופס, ו סופס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס ומרפדים נייר אפייה במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מכניסים את מסה הרינה לקערה גדולה, שופכים פנימה את המים ונכנסים לשם בידיים, תוך לישה עד לקבלת בצק אחיד. זה צריך לקחת רק דקה או שתיים. אתה רוצה בצק נחמד ולח, אז עבד במעט יותר מים חמים אם הוא יבש. אם זה דביק, לעבוד קצת יותר מאסה הרינה.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שוברים את הבצק לארבע חלקים שווים ומגלגלים כל אחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
שים את הכדורים על צלחת או קרש חיתוך ומכסים אותם בניילון נצמד כדי שהבצק לא יתייבש. אחד בכל פעם, מרדדים אותם בעזרת מערוך או בקבוק יין נקי עד שהם עיגול דק בעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
מברישים מעט מהשמן הצמחי על מחבת או קומל ומחממים אותו על אש בינונית-גבוהה עד שהוא טוב וחם. מוסיפים בזהירות את הסופה הראשונה ומבשלים אותה עד להופעת שלפוחיות חומות קטנות בתחתית, בערך 45 שניות. הפוך אותו בעזרת מרית ובשל עוד 30 עד 45 שניות. הפוך אותו שוב, ספר עד 10 והעביר לתבנית האפייה המרופדת במגבת. שמור על חום בתנור. חזור על הפעולה עם 3 הסופים הנותרים (הוסף עוד מעט שמן אם אתה צריך), ושמור אותם בתנור עד שאתה מוכן להגיש אותם.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
יוצקים כמה כפות מהשמן למחבת ומוסיפים את הצ ' ילי, השום והבצל. מניחים את המחבת על אש בינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הויטלקוצ 'ה (או הפטריות) יחד עם קורט מלח טוב ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהחויטלקוצ' ה מחומם, כ -5 דקות (או עד שהפטריות מעט שחומות ומבושלות, כ -10 דקות). מורידים את התערובת מהאש ומערבבים פנימה את הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
סדר את הסופים שלך על מגש. מכסים בשכבה דקה של עגבנייה צלויה-צ 'ילה דה ארבול סלסה, הויטלקוצ' ה או פטריות, טפטוף של קרמה פרסקה ומפזר פרסקו קווזו.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
Queso FrescoQueso Fresco
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
Dientes De AjoDientes De Ajo
9
מגישים את הסלסה שנותרה בצד.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
10
מחממים את הדוד.
11
שים את העגבניות על תבנית עם נייר אפייה וצולים עד שהעגבניות נחמדות וחרוכות, 10 עד 12 דקות. הוציאו את העגבניות, הניחו להן להתקרר רק עד שתוכלו להתמודד איתן, החליקו מהקליפות וחתכו את הליבות הקשות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
העבירו את העגבניות לקערה גדולה (אל תעזו לשכוח את מיץ העגבניות שדלף החוצה והצטמצם למדהים על נייר האפייה), ואז קוצצים אותם בערך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
בזמן שהעגבניות צלויות, מחממים מחבת יבשה על אש בינונית וצולים את הצ ' ילי (בקבוצות, במידת הצורך), הופכים אותם מדי פעם, עד שהם פשוט מתחילים לעשן, בערך 5 דקות. הניחו אותם בצד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מכניסים את שמן הזית, השום והבצל לסיר, מניחים אותו על אש בינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל רך, בערך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
15
מוסיפים את הצ ' ילי הקלוי, העגבניות ו -2 כוסות המים, מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 12 דקות, כך שהטעמים יתאחדו.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
16
תן לזה להתקרר קצת.
17
מעבירים בזהירות את התערובת לבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
18
מוסיפים את הכוסברה, המלח והפלפל והמחית עד שהתערובת חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
19
יוצקים את התערובת דרך מסננת רשת בינונית לקערה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
20
מגישים בטמפרטורת החדר או מעט צונן. אחסן את הסלסה במקרר, מכוסה היטב, עד שבוע, או במקפיא למשך חודש.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo

מרכיבים

3עד 6 צ'ילה דה ארבול, תלוי כמה חריף אתה אוהב את זהעד 6 צ'ילה דה ארבול, תלוי כמה חריף אתה אוהב את זה1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קרמה פרסקה (רצוי המותג קאסיק), או קרם פרש דליל במעט מיםקרמה פרסקה (רצוי המותג קאסיק), או קרם פרש דליל במעט מים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה2ציפורן בינוניתכפית שום קצוץ דק מאוד (בערךכפית שום קצוץ דק מאוד (בערך4ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות שזיפים (כ -4)עגבניות שזיפים (כ -4)4שרימפס וורידיםפרסקו קוואסו מפורר (רצוי המותג קאסיק), לקישוטפרסקו קוואסו מפורר (רצוי המותג קאסיק), לקישוט1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום4שרימפס וורידיםמלחמלח1אוראו ממולאים כפוליםצ'ילי סראנו קצוץ דק או 2 כפיות ג' לפנו קצוץ דק (גם זרעים לחום נוסף)צ'ילי סראנו קצוץ דק או 2 כפיות ג' לפנו קצוץ דק (גם זרעים לחום נוסף)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים1( חצילים)בצל לבן, קצוץבצל לבן, קצוץ1( חצילים)בצל לבן, קצוץ דקבצל לבן, קצוץ דק454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.או שתי פחיות של 7.6 אונקיות הויטלקוצ' ה, סחוטות או 8 אונקיות פטריות בר מעורבות, קצוצות גסאו שתי פחיות של 7.6 אונקיות הויטלקוצ' ה, סחוטות או 8 אונקיות פטריות בר מעורבות, קצוצות גס