סופס יכול להיות רק תוספת אתם מחפשים. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.12 דולר למנה. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לכם בצל, שום, מים חמים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. נסו סופס דה פולו קון פריג'ולס (עוף עם שעועית), סופס, ו סופס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס ומרפדים נייר אפייה במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מכניסים את מסה הרינה לקערה גדולה, שופכים פנימה את המים ונכנסים לשם בידיים, תוך לישה עד לקבלת בצק אחיד. זה צריך לקחת רק דקה או שתיים. אתה רוצה בצק נחמד ולח, אז עבד במעט יותר מים חמים אם הוא יבש. אם זה דביק, לעבוד קצת יותר מאסה הרינה.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזון
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שוברים את הבצק לארבע חלקים שווים ומגלגלים כל אחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
שים את הכדורים על צלחת או קרש חיתוך ומכסים אותם בניילון נצמד כדי שהבצק לא יתייבש. אחד בכל פעם, מרדדים אותם בעזרת מערוך או בקבוק יין נקי עד שהם עיגול דק בעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
מברישים מעט מהשמן הצמחי על מחבת או קומל ומחממים אותו על אש בינונית-גבוהה עד שהוא טוב וחם. מוסיפים בזהירות את הסופה הראשונה ומבשלים אותה עד להופעת שלפוחיות חומות קטנות בתחתית, בערך 45 שניות. הפוך אותו בעזרת מרית ובשל עוד 30 עד 45 שניות. הפוך אותו שוב, ספר עד 10 והעביר לתבנית האפייה המרופדת במגבת. שמור על חום בתנור. חזור על הפעולה עם 3 הסופים הנותרים (הוסף עוד מעט שמן אם אתה צריך), ושמור אותם בתנור עד שאתה מוכן להגיש אותם.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
יוצקים כמה כפות מהשמן למחבת ומוסיפים את הצ ' ילי, השום והבצל. מניחים את המחבת על אש בינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס שום קצוץ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הויטלקוצ 'ה (או הפטריות) יחד עם קורט מלח טוב ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהחויטלקוצ' ה מחומם, כ -5 דקות (או עד שהפטריות מעט שחומות ומבושלות, כ -10 דקות). מורידים את התערובת מהאש ומערבבים פנימה את הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 כפות שמן צמחי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
סדר את הסופים שלך על מגש. מכסים בשכבה דקה של עגבנייה צלויה-צ 'ילה דה ארבול סלסה, הויטלקוצ' ה או פטריות, טפטוף של קרמה פרסקה ומפזר פרסקו קווזו.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
Queso Fresco
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
Dientes De Ajo
9
מגישים את הסלסה שנותרה בצד.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De Ajo
10
מחממים את הדוד.
11
שים את העגבניות על תבנית עם נייר אפייה וצולים עד שהעגבניות נחמדות וחרוכות, 10 עד 12 דקות. הוציאו את העגבניות, הניחו להן להתקרר רק עד שתוכלו להתמודד איתן, החליקו מהקליפות וחתכו את הליבות הקשות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
העבירו את העגבניות לקערה גדולה (אל תעזו לשכוח את מיץ העגבניות שדלף החוצה והצטמצם למדהים על נייר האפייה), ואז קוצצים אותם בערך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
בזמן שהעגבניות צלויות, מחממים מחבת יבשה על אש בינונית וצולים את הצ ' ילי (בקבוצות, במידת הצורך), הופכים אותם מדי פעם, עד שהם פשוט מתחילים לעשן, בערך 5 דקות. הניחו אותם בצד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס שום קצוץ
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
מכניסים את שמן הזית, השום והבצל לסיר, מניחים אותו על אש בינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל רך, בערך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
15
מוסיפים את הצ ' ילי הקלוי, העגבניות ו -2 כוסות המים, מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 12 דקות, כך שהטעמים יתאחדו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס שום קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים
16
תן לזה להתקרר קצת.
17
מעבירים בזהירות את התערובת לבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
18
מוסיפים את הכוסברה, המלח והפלפל והמחית עד שהתערובת חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות שמן צמחי
19
יוצקים את התערובת דרך מסננת רשת בינונית לקערה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
20
מגישים בטמפרטורת החדר או מעט צונן. אחסן את הסלסה במקרר, מכוסה היטב, עד שבוע, או במקפיא למשך חודש.