סופס יכול להיות רק תוספת אתם מחפשים. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.12 דולר למנה. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לכם בצל, שום, מים חמים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. נסו סופס דה פולו קון פריג'ולס (עוף עם שעועית), סופס, ו סופס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס ומרפדים נייר אפייה במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מכניסים את מסה הרינה לקערה גדולה, שופכים פנימה את המים ונכנסים לשם בידיים, תוך לישה עד לקבלת בצק אחיד. זה צריך לקחת רק דקה או שתיים. אתה רוצה בצק נחמד ולח, אז עבד במעט יותר מים חמים אם הוא יבש. אם זה דביק, לעבוד קצת יותר מאסה הרינה.
שים את הכדורים על צלחת או קרש חיתוך ומכסים אותם בניילון נצמד כדי שהבצק לא יתייבש. אחד בכל פעם, מרדדים אותם בעזרת מערוך או בקבוק יין נקי עד שהם עיגול דק בעובי של 1/4 אינץ'.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
מברישים מעט מהשמן הצמחי על מחבת או קומל ומחממים אותו על אש בינונית-גבוהה עד שהוא טוב וחם. מוסיפים בזהירות את הסופה הראשונה ומבשלים אותה עד להופעת שלפוחיות חומות קטנות בתחתית, בערך 45 שניות. הפוך אותו בעזרת מרית ובשל עוד 30 עד 45 שניות. הפוך אותו שוב, ספר עד 10 והעביר לתבנית האפייה המרופדת במגבת. שמור על חום בתנור. חזור על הפעולה עם 3 הסופים הנותרים (הוסף עוד מעט שמן אם אתה צריך), ושמור אותם בתנור עד שאתה מוכן להגיש אותם.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
יוצקים כמה כפות מהשמן למחבת ומוסיפים את הצ ' ילי, השום והבצל. מניחים את המחבת על אש בינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הויטלקוצ 'ה (או הפטריות) יחד עם קורט מלח טוב ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהחויטלקוצ' ה מחומם, כ -5 דקות (או עד שהפטריות מעט שחומות ומבושלות, כ -10 דקות). מורידים את התערובת מהאש ומערבבים פנימה את הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
סדר את הסופים שלך על מגש. מכסים בשכבה דקה של עגבנייה צלויה-צ 'ילה דה ארבול סלסה, הויטלקוצ' ה או פטריות, טפטוף של קרמה פרסקה ומפזר פרסקו קווזו.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
Queso Fresco
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
Dientes De Ajo
9
מגישים את הסלסה שנותרה בצד.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De Ajo
10
מחממים את הדוד.
11
שים את העגבניות על תבנית עם נייר אפייה וצולים עד שהעגבניות נחמדות וחרוכות, 10 עד 12 דקות. הוציאו את העגבניות, הניחו להן להתקרר רק עד שתוכלו להתמודד איתן, החליקו מהקליפות וחתכו את הליבות הקשות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
12
העבירו את העגבניות לקערה גדולה (אל תעזו לשכוח את מיץ העגבניות שדלף החוצה והצטמצם למדהים על נייר האפייה), ואז קוצצים אותם בערך.
בזמן שהעגבניות צלויות, מחממים מחבת יבשה על אש בינונית וצולים את הצ ' ילי (בקבוצות, במידת הצורך), הופכים אותם מדי פעם, עד שהם פשוט מתחילים לעשן, בערך 5 דקות. הניחו אותם בצד בקערה.