סורבה שזיפים
שזיף סורבה הוא קינוח המגיש 2. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. 363 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. אם יש לכם מלח, כפות סוכר, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל, דבש, שזיף וג'לי אוכמניות עם סורבה שזיף, ו עוגת שזיף-קמח תירס עם סורבה שזיף דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תערובת שזיפים, סוכר, מיץ לימון, מלח:
מניחים את שזיפים פרוסים, סוכר, מיץ לימון, ומלח בבלנדר ופרה עד חלקה מאוד.
מסננים החוצה מוצקים: לדחוף את מחית שזיף דרך מסננת רשת עדינה לתפוס חתיכות גדולות של העור ולהשליך אותם.
מערבבים Grand Marnier לפרה ממש לפני התהפכות.
מניחים את פירה במכונת גלידה ו נטישה על פי ההוראות, במשך כ 25 דקות.
מגישים מיד או למקם במיכל הדוק אוויר ולשים במקפיא במשך שעתיים כדי המשרד.