סזראק
Sazerac דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 929 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא וויסקי שיפון, ביטר, קליפה לימון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. עם כפית ציון של 6%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Sazerac, Sazerac, ו Sazerac (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים 1 כוס סוכר ו 1 כוס מים בסיר קטן על חום בינוני גבוה 5 דקות, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
לארוז כוס קוקטייל 3 1/2 אונקיה עם קוביות קרח, ולהניח זכוכית בצד.
מערבבים ויסקי, ביטר, סירופ סוכר, וכמה קוביות קרח בשייקר קוקטייל; מערבבים לצנן.
להשליך קוביות קרח בכוס קוקטייל. מעיל בתוך זכוכית עם ליקר, רועד את ליקר עודף. (עבור טעם שוש חזק יותר, להשאיר ליקר עודף בזכוכית.) לשפשף קליפת לימון על שפת זכוכית, ולהשליך קליפה.
מסננים תערובת ויסקי לתוך זכוכית מוכנה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Jim Beam Straight Rye Rye
וויסקי, ביטר של פיאוד, וליקר אניס הארבסיינט. ויסקי שיפון מזוקק מדגן שיפון במקום חיטה ושעורה, נותן לו טעם חלק ועשיר דומה לזה של בורבון.